Известие

Collapse
No announcement yet.

Вандализъм,брутализъм....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ужас...

нямате ли някоя баба във входа (всеки вход си има поне по една), която да играе ролята на местния разузнавач или по-скоро наблюдателница и която да е видяла (или да знае) нещо по случая?
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      ужас...

нямате ли някоя баба във входа (всеки вход си има поне по една), която да играе ролята на местния разузнавач или по-скоро наблюдателница и която да е видяла (или да знае) нещо по случая?
      Имаме цели 4,5 баби много печени агентки, но проблема,е че след 22ч те са out.А инцидента е станал със сигурност след 22ч.Иначе,ако беше малко по рано, щяха да ми докладват
      Last edited by milenamr; d.m.y г., 00:04.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
      Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
        Имаме цели 4,5 баби много печени агентки, но проблема,е че след 22ч те са out.А инцидента е станал сас сигурност след 22ч.Иначе,ако беше малко по рано, щяха да ми докладват
        ми щом са 4-5, да се организират да дежурят на смени

знам, че ти е криво и вероятно в момента трудно би се усмихнала, но ти стискам палци всичко да се оправи час по-скоро и пак да те радва бялата лястовичка
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
          ми щом са 4-5, да се организират да дежурят на смени

знам, че ти е криво и вероятно в момента трудно би се усмихнала, но ти стискам палци всичко да се оправи час по-скоро и пак да те радва бялата лястовичка
          Благодаря ти, много си мила , от това което ми написа се усмихнах и ми стана по гот.
          А бабите ще ги организирам некак си, ще направя график ,не може иначе, мерси за идеята

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

Да ,това е вероятно наистина, но около колата нямаше и следа от какъвто ида било паднал предмет, а около нея нямаше дървета и клони.
            ..да не е замесено трето лице!?...някой лумпен или лумпенка.....някой с нещо да си засегнала!!!
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Днес бях при застрахователите, правиха ми се на интерсни с някви нови общи условия, при които като ми изплатят щета над 200 лв и ми закриват каското.Това било някво нововъведение в общите условия(от 2 месеца насам е,но нито са ме уведомили, нито са искали съгласието ми, че да правят такива корекции)
              Нека компанията да запазва правото си на пормени, но са длъжни да ме уведомят и аз да се разпиша, ако съм съгласна ,ако не да търся друг застраховател -Уника въобще не са единствените)
              Тъпотия.А иначе ми признаха щетата и ще ми изплатят всичко акквото трябва ,но ми препоръчаха Кобра.А аз за Кобра съм чувала по скоро не особено добри отизиви.Та се чудя сега в Кобра или Мустанг да ида
              Друг е въпроса като тръгна с това напукано стъкло, едно че почти нищо не се вижда,а друго че полицаите като ме спрат незнам ще приемат ли някаква форма на оправдание от моя страна?
              Last edited by milenamr; d.m.y г., 19:42.

Comment

Днес бях при застрахователите, правиха ми се на интерсни с някви нови общи условия, при които като ми изплатят щета над 200 лв и ми закриват каското.Това било някво нововъведение в общите условия(от 2 месеца насам е,но нито са ме уведомили, нито са искали съгласието ми, че да правят такива корекции)
                Нека компанията да запазва правото си на пормени, но са длъжни да ме уведомят и аз да се разпиша, ако съм съгласна ,ако не да търся друг застраховател -Уника въобще не са единствените)
                Тъпотия.А иначе ми признаха щетата и ще ми изплатят всичко акквото трябва ,но ми препоръчаха Кобра.А аз за Кобра съм чувала по скоро не особено добри отизиви.Та се чудя сега в Кобра или Мустанг да ида
                Друг е въпроса като тръгна с това напукано стъкло, едно че почти нищо не се вижда,а друго че полицаите като ме спрат незнам ще приемат ли някаква форма на оправдание от моя страна?
                еби им мамата на полицаите
                все пак нали имаш протокол ко ти пука дано я оправят качествено
                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Колата ще я оправиш!Лошото е , че лумпените няма да се оправят.Овчедушието ни също.То няма да се промени.Стъклото и тенекиите са нищо.Униженията,които си изпитала са по страшната страна на нещата.Все пак сме с теб.Дано тоя ,който го е направил да се ожени,да му се роди син,да порасне и да му доведе зет!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А защо ти препоръчаха "Кобра"?
                    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                      А защо ти препоръчаха "Кобра"?
                      От една страна те си имат сключен договор с Кобра и работят с тях,но аз като ги попитах дали мога да си сложа стъклото в друга фирма, или където си реша,те казаха че няма проблеми.Но работели с Кобра, защото те били най-точни, най-коректни, имали добри екипи, клиентите били много доволни от тях.
                      Незнам дали е така, не ми се е налагало да ползвам нито едните, нито другите.Доколкото подочух в Мустанг май били по евтини услугите.
                      А аз като че ли съм склонна да ида в Кобра, защото ми е доста по близо(зад Пулпудева някъде имат сервиз), всеки метър(километър )шофиране с това спукано стъкло е рисков/така че остана да събера сили и малко време и ще я свърша тая работа
                      Last edited by milenamr; d.m.y г., 01:34.

Comment

Кобра - и служебно и частно съм ходил там и съм много доволен.И със каско и без каско - всичко е ОК.
                        146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Не знам какво разбираш под евтино в Кобра ми смениха предно стъкло на 166 за 155лв с монтажа и вечна гаранция. Гаранция че няма да тече разбира се, не че няма да се чупи
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Да се похваля, вече ми е готова колата-преди час си я взех 165 лв тонирано стъкло(с монтажа),сложиха го в КОбра,дават 1г.гаранция.Дано всичко да е наред.
                            Благодаря на всички за подкрепата

Comment

Да се похваля, вече ми е готова колата-преди час си я взех 165 лв тонирано стъкло(с монтажа),сложиха го в КОбра,дават 1г.гаранция.Дано всичко да е наред.
                              струва ми сеееее чеее трррея го полеееем

155 осем хиляди клапана 16 вериги
                              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

супер - много се радвам за теб
                                пак ще си летите двете

а за вандалите не се притеснявай - всеки плаща на собствената си злобичка
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X