Познайте кой усъмна със замръзнала ръчна спирачка в това прекрасно зимно време. Не е нужно да споменавате, че зимата е противопоказно да се дърпа ръчната.....знам го много добре. Просто вчера сменях зимните гуми на паркинга пред блока и така и си е останала...хубаво е да имаш добросъвестни съседи...дори и непознати, поне ме метна човека до спирката на метрото, добре че бях нахлузил дебелото яко и зимната шапка, само ските ми липсваха....та се надяваме като се прибера всичко да е наред...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дали пък не ми замръзна ръчната
Collapse
X
-
Ти освен изброените си карал и Голф
Моята ако замръзне ще те викна ти да я препикаеш,че аз няма как...“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
хаха,
тъкмо бях пуснал една вода и нямаше шанс....
пробвах да я препикая с течност за чистачки, ама не е като чистата п...яsigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеС мохеретката на времето нямах проблеми със замръзнали гуми.....а с падащи
п.п.
Мъжката пчИла да са яви в ицекю-то веднага !“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеАхааа,не бях чувала така да му казват
Чувала съм само за Космич
от марийка през космич и джуган та до мохер и мохеретка
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеАхааа,не бях чувала така да му казват
Чувала съм само за Космичsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Дай рязко газ на задна...и ще отлепи...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБаси, такъв студ ли е в СФ.......
Сега след работа всичко беше наред и отново съм в играта...sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
Comment