Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали пък не ми замръзна ръчната

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

толкоз... и сняг имаше, аз като са връщах по магистралата и като отхвърчаше парчета сняг и лед от покрива ми откърти и пластмасата около антената... на сичкото отгоре и акт ми писаха прасетата...
    '97 155 1.8 16V
    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
    the cost of living is dying...everybody pays...
    sigpic

Comment

Пък на мен ми беше замръзнала вратата...с триста зора я отворих....много гадно.....егати студа,докато си чистих стъклата сутринта ми замръзнаха пръстите и не се смейте-размразявах ги със запалката........

ALFA 145 1.6 ТS `97
      & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Аз понеже съм жена (е,не съм блондинка ама жена съм все пак,де)...та НИКОГА не дърпам ръчната когато приспивам Белла-та ми.
        Ама си имам в родата един проф.шоф. дето е карал в Сибир,Москва и Киев и той ми дава тез акъли...инък пусках ръчната,слагам на първа,заключвам я,пускам алармата,кръстя се 5 пъти,чета някоя притча от Библията,моля се и пак се прекръствами едва тогава и пожелавам Лека нощ и я оставям пред това като от време на време ходя да и намигам през балкона за настроение ... ама иначе май не ми се е случвало да ми замръзне каквото и да било на колата
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
          Пък на мен ми беше замръзнала вратата...с триста зора я отворих....много гадно.....егати студа,докато си чистих стъклата сутринта ми замръзнаха пръстите и не се смейте-размразявах ги със запалката........

Пък аз към 9 часа се събудих, проверих колко градуса е в купето на 166-цата на двора - УЖАСССССТТТТ

Палнах печката, влязох под душа, бръснах се, пих кафе и след около 45 минути проверих отново

Кеф, голям кеф
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Пък аз като прочета нещо подобно и се натъжавам ... г'де такваз печка и у моята Алфета
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
            140 HP + Chip Tuning -> ex
            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
            Born to make me happy

Comment

Колхозны строч егор Кузмич, продава карова, купил Москвич....ы
              не дърпам ръчната на паркинга си има една вдлъбнатина и като я нацеля колата си стои на място, после я оставям на първа, иначе трябва да се припикава
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Ползвам ръчната само когато е наложително, т.е. когато колата тръгва нанякъде и като е на скорост. Но при всички случаи държа да е изправна, като се сетя за един случай. Лято'07, пристигам в Созопол с бившото семейно Рено 19. С триста зора си намерих място между две коли из тесните и стръмни улички на новия град. Та, напомпвам аз бицепсите докато се намествам (Реното нямаше серво) и накаря щастлив гася, включвам на скорост, дърпам ръчната и ... кур тате баницаааа! Ръчна - нанайси! Сигурно цял Созопол ме е чул как попържам.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз пък си я държа почти винаги на ръчна само че е в гараж повечето време и може би затова не съм имал проблеми ... иначе навън ако е през деня, пак според зависи ... рядко я оставям без ръчна. Не щото така искам а съм просто много отвеян
                  Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Миналата зима.. точно по същия начин.. си светнах лампата на АБС-а.
                    Хакнал съм по навик ръчната и на сутринта свалям я ама.. здрасти
                    Посурках едната задна гума в снега 5-6 метра и светнахме. Веднага я оставих на паркинга за няколко дни и сама си угасна лампата.
                    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Мдаа, вчера и аз да тръгна за работа, слизам и след триста зора отворих вратите. Паля си да загрее докато изстържа прозорците, качвам се и... на най. Псувах малко, опитах се напред назад да отпусне ама па беля че под мен лед и аз още с летни гуми . Та си хванах градския, който за моя голяма "радост" ме лъкатуши 2 часа до работа .
                      Тая сутрин обаче беше отпуснала, та с кеф си отпраших за работа, че вчера ми беше терсене.
                      Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
                      Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

Явно днеска всички ни е огряло...
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Аз ако я забравя и замръзне-шанса да я изтръгна после е много голям.Не си знам силата понякога ...Затова много внимавам да не се отвея като паркирам
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Нали с Търтея се разбрахте...че ще помага
                            sigpic

Comment

Я го питай какво трябва да се случи,че да се дигне до Варна
                              Иначе съм го инструктирала да помогне на теб,ако се наложи пак
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Хаха,
                                нали човек се учел от грешките си....
                                вече всяка сутрин слизам при колата стискайки...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X