Колеги , тази нощ ще трябва да минавам през Шипка . Ако някой е карал днес или вчера от там , би ли сподел малко информация относно състоянието на пътя . Благодаря предварително .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой да е минавал Шипка днес ?
Collapse
X
-
Колега,по последна информация от вчера прохода беше със замръзнала пътна настилка.
За днес не знам,но внимавай че тираджиите са ужасни и по завоите съществува релната опасност някой да те отнесе!Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
-
За
Шипка не знам,ама през Троян през зимата ( ноември-март ) вече НЕ минавам никога!
Няма зимни гуми,няма нищо което би могло да ме спаси от каране на шейна с гуми с предване на щафетата в ски слалом с времето и снежинките ... т'Цъ никога повечеAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеСливен-Котел миналата зима беше добре чистен и опесъчен
лятото беше с перфектна настилка
трафик - минимален
ако не ви идва далеч е добър вариант
Конкретният ми въпрос е:
Има ли дълбоки дупки в настилката или ремонта е окончателно завършен?
Comment
-
Още ли го катерите тоя връх..?
...дано до 3 март го качите
...то момчето хиляди пъти е минавало от там
...ама пак си пита за него
Какво да кажа аз за Петрохан..?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениенякой да има инфо за Банско ???Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment