Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се чувстваме с 220 милиона по-малко?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ми на следващите избори мислете бе да го еба

кой избра бсп?
    ммМ?!?!
    кой гласува за атака?!?!!?!
    м?!МММ!?!ММ!?м!

и ся гойко нали?
    мМ!?ММ!??!
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз не съм. Нито Бат Рамбо съм избрал.
      Откак имам право не съм пропуснал да гласувам. И догодина сигурно няма да наруша традицията.
      Обаче за кого??????
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Трябва да се чустваме като идиоти (за съжаление)
        Fiat Punto 1.9 JTD
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        sigpic

Comment

Боли ме шпека, който ги е избирал тия да му мисли шо е бил толко проз.
          Па гурбетчиите къв ше го ядът, са кат прасне безработица ше ги видиме и тука кат сервитъори

Comment

Много им е и сервирането, баце - те по чужбинско са мили кенефи.... са за тва се връщат - чужденците немат пари да ядат и ходят до кенефа по-рядко, та имало съкращения
            sigpic

Comment

като се замисля, явно съм толкова богат , че тея 220 милиона ич не съм ги усетил липсата им....
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Ако бяхме нормално общество нито щяхме да измберем тия галоши, нито да търпим това състояние.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  като се замисля, явно съм толкова богат , че тея 220 милиона ич не съм ги усетил липсата им....
                  Ам богат си дего.
                  И няма да ми крадеш лафа КТБ!!!
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                    Ам богат си дего.
                    И няма да ми крадеш лафа КТБ!!!
                    оти го ползваме от години
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                      Все ще се намри кой да ги отмъкне тези 220 хххх ххх и с тях и без тях е все едно и също нещо.
                      Правилно, ние строим най скъпите магистрали на километър и най некачествените. Няма се оправим никога.
                      156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        ми на следващите избори мислете бе да го еба

кой избра бсп?
                        ммМ?!?!
                        кой гласува за атака?!?!!?!
                        м?!МММ!?!ММ!?м!

и ся гойко нали?
                        мМ!?ММ!??!
                        '05 166 V6
                        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
                          ...и да мислим, и да не мислим!!!..парата у избраниците утива!....това дето изживях до сега...друго по различно не видях!.....аре некой кандидат избраник да ме обори и печели моя глас
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

тъпото е, че много хора очакваха да работят за тия пари по проектите и да хранят семейства, а вече се оглеждат безпомощно
                            на ония там нашите хич не им пука, въпреки че ако имаха малко акъл в кратуните си, щяха да крадат повече, но по малко и да са щастливи всички

сигурно ще сме и друг прецедент - първите изхвърлени от евросъюза
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                              тъпото е, че много хора очакваха да работят за тия пари по проектите и да хранят семейства, а вече се оглеждат безпомощно
                              на ония там нашите хич не им пука, въпреки че ако имаха малко акъл в кратуните си, щяха да крадат повече, но по малко и да са щастливи всички

сигурно ще сме и друг прецедент - първите изхвърлени от евросъюза
                              Така е, а някои бяха отворили големите усти в очакване, а от Европа им подадоха един голям ...
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

една малка закачка, написана от мой близък човек, по повод отрязаните пари, а картинката е от мен

Преброяването на дивите зайци приключи и те се прибраха в хралупите си премръзнали.
                                Някои се опитаха да преминат магистралата, но бяха прегазени от червената кола, а останалите се зарадваха за спрените ЕУ пари за пътна инфраструктура, защото така им оставаше по-малко разстояние, за заобикаляне.
                                Червената кола иначе нямаше проблеми - защото предвидливо се беше застраховала, а затрахователят беше аверче и мина доста бързо. Космите на помления заек, лепнати по гумите и бронята на возилото напомняха белите лентички на сакото на дядо мраз. Само сервизните работници видяха истината.
                                Детелината към Созопол разцъфна.
                                http://clubalfaromeo.com/forum/attac...1&d=1227801956
                                Attached Files
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X