If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не съм. Нито Бат Рамбо съм избрал.
Откак имам право не съм пропуснал да гласувам. И догодина сигурно няма да наруша традицията.
Обаче за кого??????
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Боли ме шпека, който ги е избирал тия да му мисли шо е бил толко проз.
Па гурбетчиите къв ше го ядът, са кат прасне безработица ше ги видиме и тука кат сервитъори
Много им е и сервирането, баце - те по чужбинско са мили кенефи.... са за тва се връщат - чужденците немат пари да ядат и ходят до кенефа по-рядко, та имало съкращения
...и да мислим, и да не мислим!!!..парата у избраниците утива!....това дето изживях до сега...друго по различно не видях!.....аре некой кандидат избраник да ме обори и печели моя глас
тъпото е, че много хора очакваха да работят за тия пари по проектите и да хранят семейства, а вече се оглеждат безпомощно
на ония там нашите хич не им пука, въпреки че ако имаха малко акъл в кратуните си, щяха да крадат повече, но по малко и да са щастливи всички
сигурно ще сме и друг прецедент - първите изхвърлени от евросъюза
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
тъпото е, че много хора очакваха да работят за тия пари по проектите и да хранят семейства, а вече се оглеждат безпомощно
на ония там нашите хич не им пука, въпреки че ако имаха малко акъл в кратуните си, щяха да крадат повече, но по малко и да са щастливи всички
сигурно ще сме и друг прецедент - първите изхвърлени от евросъюза
Така е, а някои бяха отворили големите усти в очакване, а от Европа им подадоха един голям ...
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
една малка закачка, написана от мой близък човек, по повод отрязаните пари, а картинката е от мен
Преброяването на дивите зайци приключи и те се прибраха в хралупите си премръзнали.
Някои се опитаха да преминат магистралата, но бяха прегазени от червената кола, а останалите се зарадваха за спрените ЕУ пари за пътна инфраструктура, защото така им оставаше по-малко разстояние, за заобикаляне.
Червената кола иначе нямаше проблеми - защото предвидливо се беше застраховала, а затрахователят беше аверче и мина доста бързо. Космите на помления заек, лепнати по гумите и бронята на возилото напомняха белите лентички на сакото на дядо мраз. Само сервизните работници видяха истината.
Детелината към Созопол разцъфна.
Comment