Пак нещо нечистоплътно има в цялата история.На мене ми смърди,а на вас!?В ДС имаше поне едно управление и два отдела,които подбираха кадрите си по напълно аполитични критерии.Такива в по-голямата си степен бяха и кадрите на РУ на МНО.Ще поясня за невярващите.Това бяха хора,които бяха подготвени за дългосрочна служба,посветена на националните ни ин тереси,а партийните уклони не бяха важни.Казвам бяха,защото те бяха първите,които предадоха родните ни лумпени.Да се извадят на показ мръсниците,които нямаха друг избор за израстване , освен да доносничат срещу колегите,близките,роднините или направо съпрузите си,не ми се говори изобщо.Тях трябваше безмилостно да се извадят на показ ,за да можеше до сега да сме се пречистили от тая зараза и да вървим напред.Думата ми е,че не е посочено,кой за кого и на кого е доносничел.Хайде да не забравяме и,че членовете на БКП по устав трябваше да вършат тая работа и за това няма да намерите нито един агент на ДС от тях.Те по устав си бяха такива,а това се забравя понякога.Само не доумявам,защо са дали и агентите на Разузнавателното Управление на МНО.Замислете се над това.ЗА чий ХУЙ е и той в списъка.Армията ни вече я няма,половината от участниците във Форума не знаят какво е това оръжие и са пчели без жило.(Да ме извини Търтей,не го визирам),а очите и ушите на Генералния ни Щаб се замазват с поредните лайна,от които има да се чистят десетилетия.ДА АМА НЕ!!!И аз плащам данъци в тая държава и искам да питам ибрикчиите,които решават кой да се покаже на светло,кой къде е донасял и какво.Едно е ,ако е доносничал за половия живот на колегите си,друго ако е работил за икономиката на страната ни и съвсем друга работа ако е служил на отбраната ни.Иначе е много лесно.Служил е в репресивните органи и готово.Давай под ножа.И мръсника и момчетата от антитерористичните ни групи,които се прочуха в Евпопа през 80-те години.Абе,какво да ви кажа:поредните лайна и за това не им вярвам.А вие!?

Comment