Известие

Collapse
No announcement yet.

Събудих се с голяма изненада :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Събудих се с голяма изненада :(

Някой през ноща ми е размазал алфичката ...... Подозирам че е някой от тези дрифт - майсторите от квартала ( тука следват много псувни адресирани към тях и близките им роднини ) !!!
    Та щетите са - Предна броня , ляв фар , решетка , мигач, преден капак , радиатор и най кофтито - огънал ми е гредата ......
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

еееее колега...
    много кофти! супер тъпо! ебаси майсторите се навъдиха! а и да не е некое пишлеме е адски тъпо да удариш кола и да избягаш!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

то бая вилнене ще да е било.няма ли клюкарки край теб дето не изтърват нищо?те понякога са от полза.колегата от службата преди 2 дни някакво такси му счупило стопа но дейните клюкарки видяли таксито дори му записали номера и го открил благодарение на тях.

Comment

Абе никой не е видял нищо , поне от тези дето съм ги питал.....
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Доста кофти колега ...
          Надяваме се да има каско колицата !

Comment

Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщение
            Доста кофти колега ...
            Надяваме се да има каско колицата !

Тя няма каско ама не е това проблема , аз ще си я оправя ..... но с тия малоумници трябва да се направи нещо , по абсол'тно същия начин може да се убие човек , който стои на тротуара.....
            Last edited by Orm; d.m.y г., 18:12.

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Някой през ноща ми е размазал алфичката ...... Подозирам че е някой от тези дрифт - майсторите от квартала ( тука следват много псувни адресирани към тях и близките им роднини ) !!!
              Та щетите са - Предна броня , ляв фар , решетка , мигач, преден капак , радиатор и най кофтито - огънал ми е гредата ......
              ибах маааму - силен удар ще да било - едва ли никой нищо не знае!!! Изключелно неприятна случка!
              Тя няма каско ама не е това проблема , аз ще си я оправя ..... но с тия малоумници трябва да се направи нещо , по абсол'тно същия начин може да се убие човек , който стои на тротуара.....
              И това е точно така!!! Трябва си

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

То за такова нещо,каквото и да кажеш е малко!Дядо ми беше талант в това отношение,но аз не се сещам нищо друго от едно голямо ************************************************** **** майката!Я качи някоя снимка.Тоя ,който те е ударил и той не е по добре от тебе.Може и от там да се почне.Няма начин да не е останала и от неговата боя.От височината на удара също може да се разберат много неща.Тоя е за едно яко ***нье!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ибах неговата мама аз лапе6ка.Разцепвам му тиквата на таквоз.Направо ти е разпилял колата тоа келе6.Неговата мама.............................................. ..........................
                  164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                    Ибах неговата мама аз лапе6ка.Разцепвам му тиквата на таквоз.Направо ти е разпилял колата тоа келе6.Неговата мама.............................................. ..........................

По добре ме може да се каже.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Викай куките, има останали следи от неговата кола, поразпитай бояджийте, като го откриеш не предприемай нищо, изчакай да поотмине и измисли нещо оригинално /и умно/....
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

Мдаа, абе кофти работа, аман от пубери
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Много неприятно!Дано я оправиш скоро.
                          На мен преди около 2 години така ми удариха фиат-а на един паркинг и естествено никой нито чул,нито видял.Пих една студена вода и така.
                          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

снощи имаше сбирка на БМВ-тата на ОМВ,такаче колега вземи пораспитай малко може някой от тях да е направил белята.че аз отппреди знам че обичали след сбирка да се дрифтят из софия
                            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                              снощи имаше сбирка на БМВ-тата на ОМВ,такаче колега вземи пораспитай малко може някой от тях да е направил белята.че аз отппреди знам че обичали след сбирка да се дрифтят из софия
                              Напълно възможно...
                              Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Working...
                              X