If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Два дена чета и се здържам да не кажа нещо по-остро,ама и аз съм човек!Никой не заслужава подобно нещо.Все едно чета училищния стенвестник.Не разбрах темата и замисъла на интервюто.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Два дена чета и се здържам да не кажа нещо по-остро,ама и аз съм човек!Никой не заслужава подобно нещо.Все едно чета училищния стенвестник.Не разбрах темата и замисъла на интервюто.
Е с такава критика би трябвало да се отнасяме към интервютата на СТанишев, Доган, мадриският крадец, разните министри и подопечни, които нищо не правят и говорят локуми.Тук става дума за интервю с един обикновен човек, какво трябва да каже толкова не ми е ясно /политизирах :/
Аре бегай от тука бе......толкова ти разбира главата!!!
Като си толкова добър спретни ти едно интервю!
То едно време и от стенвестника имаше полза...ама толкова си го и чел!
с извинение ... кога Сашо си обикалял из провинцията и знаеш нивото на майсторите?
мога да ти кажа, че има хора доста по разбиращи от 90% от софийските "майстори"
...къде у Русе ли????...недай си боже да закъсаш там
...там само на тирове гуми сменят
Който не е доволен от лисан?...да каже с какво!?
Аз съм от тия дето съм доволен...и ме дразни някой дето много разбира от журналистика....
Щом сте толкова добри....Коритаров освободи едно местенце
И аз не мога да разбера какво не ви харесва на интервюто или на мнението на човека....и аз съм на мнение, че в провинцията по рядко се срещат хора, разбиращи от италиански автомобили.
Преди няколко години учих в Свищов, та там ми се наложи да сменям водна помпа, в един от най-титулуваните сервизи у градо. Е па човека беше пробил дупка у бронята, че така било по-лесно да я хване...айде без коментар!!!
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Преди няколко години учих в Свищов, та там ми се наложи да сменям водна помпа, в един от най-титулуваните сервизи у градо. Е па човека беше пробил дупка у бронята, че така било по-лесно да я хване...айде без коментар!!!
Пак свестен майстор ще да е бил - можеше и в двигателя да врътне една дупчица.......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Да, наистина късмет извадих.....след 2 месеца видях въпросния човечец да работи в строителен магазин... Изводите за вас, какви хора се ровичкат по колите ни!
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
...къде у Русе ли????...недай си боже да закъсаш там
...там само на тирове гуми сменят
Който не е доволен от лисан?...да каже с какво!?
Аз съм от тия дето съм доволен...и ме дразни някой дето много разбира от журналистика....
Щом сте толкова добри....Коритаров освободи едно местенце
пожелавам ти да закъсаш някъде в региона та да видиш тогава отношението на тираджииските маистори .....
от лисан....ти си доволен и казваш добри думи но защитаваики него и правеики се на праведен нарече нас селяни ..... това ли ти е разбирането за правилна журналистика ......
пожелавам ти да закъсаш някъде в региона та да видиш тогава отношението на тираджииските маистори .....
от лисан....ти си доволен и казваш добри думи но защитаваики него и правеики се на праведен нарече нас селяни ..... това ли ти е разбирането за правилна журналистика ......
..на журналист не се правя!!!!
Невидях никъде думата селяни в моето мнение!!!!
А кой за какъв се мисли си е лично негов проблем
Не съм секретарка на лисан, ама ти май се правиш на цветин, като такава
..и последно..пътувал съм много повече из вашият регион, отколкото ти из нашият
...явно не разбра тънкия хумор..който отправих към цветин....и не проявявай оная чест
..на журналист не се правя!!!!
Невидях никъде думата селяни в моето мнение!!!!
А кой за какъв се мисли си е лично негов проблем
Не съм секретарка на лисан, ама ти май се правиш на цветин, като такав
..и последно..пътувал съм много повече из вашият регион, отколкото ти из нашият
е ти не са правиш на журналист а другите се правят така ли ? провинциалния намек нее нужно дори да го коментираме мирише дори !!! за секретарка дори не ставаш щото не си държиш устата затворена дори когато си с насрани гащи
цветин не го познавам такъв тук няма явно бъркаш някого
пак ти казвам пожелавам ти наи искренно дано да попаднеш на наи големия измекяр у наше село
и каквото и да ти се случи малко да ти е
и последно аз работа у вашия регион нямам и никъде не съм казвал колко много съм пътувал там
Работата взе да става на зле. И двамата се считайте за предупредени.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment