Хич не си въобразяваш колега. любопитно ми е, кои са по-добри на мокро - летните или зимните гуми, а на киша и лапавица, а на заледени очастъци.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няма да си купувам зимни гуми-ами то няма зима
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеХич не си въобразяваш колега. любопитно ми е, кои са по-добри на мокро - летните или зимните гуми, а на киша и лапавица, а на заледени очастъци.0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеА на лед какво те спасява?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеХич не си въобразяваш колега. любопитно ми е, кои са по-добри на мокро - летните или зимните гуми, а на киша и лапавица, а на заледени очастъци.
При пресен сняг-зимните
При лед все тая, може и по джанти, както казват някоиAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЗначи, на мокро до - 7 летните са по добри,
та летните пак са по-добре
хихи
важно е зку-то всъщност
аз гат зимаф книшка имаше сал един модел гуми у магазина
аа и с мноо връзки барум в корекоматаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениегуми с шипове
П.П Кики изкара очилаALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениена -20 сенгът се държи като пясък
хихи
важно е зку-то всъщност
аа и с мноо връзки барум в корекоматаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениена -20 сенгът се държи като пясък
хихи
важно е зку-то всъщност
аа и с мноо връзки барум в корекоматаAlfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Max Покажи съобщениеПа язе имах от корекомта един Goodyear Grand prix, що дъжд и сняг е изръшкалАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеА ти що така лошо ме гледаш сутринта на семинарията
Ти си бил значи с черната 155Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеГуми с шипове + КАТ = неочаквано добри разходи
П.П Кики изкара очила!!!
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеИзкарах две адски студени зими в Норвегия и там е точно обратното ,шпайковете са разрешени ,а веригите са забранени. Шпайковете са перфектни за лед и сняг ,но на асфалта така се пързалят ужас направо. Сега като видя някой с вериги и ми изглежда адски средновековно!!!
, след десетина години ще видиш и ти
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениенезнам ,но мойте летните последните 2 седмици преди да сложа зимните не даваха да дам гас на колата ,изобщо не стоеше на пътя , а сега със зимните е друга работа. Може и да си въобразявам ама разликата е голяма !!!Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
А аз си карам със зимните гуми вече цяла година. Така се случи, че когато се наложи да си купя нови гуми беше всичко в лед и сняг. Е какво да му дойде на ум в тоя момент на човек. Няма да е за летни гуми. Взех си зимни и тъй като не минавам много километри годишно и не развивам големи скорости с колата, не видях смисъл в покупка на летни. Пробвал съм как спират зимните ми гуми от 130 до 0 с натиснат докрай педал на спирачката при външна температура +32 градуса. Е, не е толкова зле, колкото си мислите...
Comment
Comment