Петиция от българите за България http://www.bgpetition.com/bez_pensii...ite/index.html
Известие
Collapse
No announcement yet.
Поредната наглост на депутатите...
Collapse
X
-
Аз съм против естетвено и се подписахВсе пак да уточним- това е мнение на част от депутатите от АТАКА, БСП и бивши на АТАКА-ченгето Петър Берон примерно, май има и няколко други, ама тия са ядрото.Идеята ми е, че не всички са такива, а тези, които издигат подобни искания трябва да се знаят и помнят-за изборите
http://dnes.dir.bg/2008/12/01/news3677965.html
Но не е луд който изяжда зелника, а тоя дето му го даваLast edited by fred; d.m.y г., 21:38.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
-
Това е чисто и просто поредна гавра с българския народ! Но надали скоро безчинствата на тия богопомазани крадци ще спрат, ако самия народ не направи нещо по въпроса! Чудя се дали в една нормална европейска държава това би стигнало изобщо до обсъждане и подписване на петиции в интернет ...
Comment
-
Винаги може да има резултат, това зависи само от нас, българите.Навремето така падна комунистическата конституция, Отмениха първо и член 1 от нея, П Младенов, Луканов, Виденов подадоха оставки след натиск на хората, ако се дреме естествено нищо няма резултатAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениетея петиициии ... са пълен тъшак
а за пред парламента ... до като сме стадо овце ... всичко ще си е по старо му
тая раута няма управия ... така, че ....sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеВсяко изключение от правилата е ПОРОЧНО.
п.с. Само за информация на Калоянчев му гласуваха индивидуална пенсия 300лв.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеДобре, ама все някога нещо трябва да стане! Не може да сме овце непрекъснато. Според мен бъргарина се е озлобил вече достатъчно и малко му трябва да се палне. Не трябва да стоиме безучастни към опитите на някои хора да събудят нацията. Така всеки като си каже "от мене нищо не зависи и няма да се оправят нещата, повярвай ми наистина няма да се оправят.
но сещай се колко пъти до сега се опитваха и атака и бат бойко и кой ли не да оргазнизира нещо... и всеки път греда ...
просто тея тримата деде,доганчо и оня руснак ... така са си оплели нещата, че мамата си ебало
няма кой да каже айде на всички... тва е проблема
пък и повече сигурно от 40% от хората си изкарват хляба с не толкова чисти работи ...
ако аз съм от тях тря ти кажа, че никога няма да тръгна да свалям правителство, че ша седа гладен ...
абе свиркай си ... друго няма кво се правиех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
Comment