Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба за съдействие

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Молба за съдействие

Моля ако някой може да помогне, да съдейства на изпадналия в крайно неприятна ситуация колега с открадната Skoda Octavia от форума на Skoda
    http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11813
    Когато си тъп, обикновено е за цял живот...

Ако я видиме ще свиркаме А аз тоя номер го правя абсолютно всеки път на бензиностанций или капанчета за цигари Шъ ги убия ако я пипнат

155 2.5 V6
    Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Колата е намерена и върната на собственика, ето че има и изключения от неприятното правило при такива случаи. Темата е за триене или катинарче
      Когато си тъп, обикновено е за цял живот...

Comment

Само кафе успях да си направя. Още не съм се избръснал и оправил и бързам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ ВСИЧКИ ВАС!!! Покрай тези неразбории не съм си платил нет-а и сега "крада" от някакъв рутер в махалата. (Белким и аз взема, че открадна нещо, пък било то и безжичен нет Mr. Green ) Мисля, че има интересни и важни подробности, които е важно да споделя с вас.
        За разлика от Фреш-а аз все още не съм толково изоставил "ония" си връзки в квартала (с което не се гордея) и звъннах тук-там. Веднага се намери "услужлив" ПРИЯТЕЛ, който също започна да "звъни".
        МА ТЕ И ДРУГИТЕ УСЛУЖЛИВИ БЕ!!! Веднага я "локализираха" в "офиса". Какво съм преживял и какви съм ги наслушал за два дни - няма такъв филм (пък и аз "главен герой" в него Embarassed ). Казаха само: "...не е взета за прасе, нема да я Колят, успокой се...", което идеше да рече - нема да я разкостваме, събери силици и се дръж мъжката - ние ще те потърсим.
        Точните цифрови подробности по "събиране на сили" са твърде "лични", мъчителни и болезнени за мен и ще си ги запазя. Ще спомена само ДА СА МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАМА И ТАТЕ, че ако не бяха те с дългосрочния си кредит не знам какво щях да правя... Между другото и фирмата ми (в лицето на съдружника ми Калин) - под формата на служебни авоари) и негови лични средства беше в готовност да ми даде гръб. Отзоваха се и приятели и роднините на жена ми. Не е лесно да намериш хххх пари в неделя в 11:30 вечерта.
        Между другото бях вдигнал на крак такситата си за обиколки из Люлин. Другият ми ортак Ради с личното си такси също обикаля за оглед до сутринта. Аз и Ани и още един приятел
        ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ СТАНИСЛАВЕ - НЕ ЗНАМ КАК ДА ТИ СЕ ОТБЛАГОДАРЯ
        също сновахме до 5 часа сутринта.
        Абе - МНОГО КОЛИ ИМА В ТАЯ СОФИЯ ДА ЗНАЕТЕ!!!
        Тактиката по обикаляне е била много правилна. За жалост ни е липсвала мааааа-а-а-а-алка доза късмет и лееее-е-е-еееко разширяване на периметъра, но - здраве да е...
        Нищо де - на следващия ден (ако някой се е заглеждал в сериала "Бягство от затвора") почна процедурата по размяна на "сили" и "мъжественост" и игра на нерви и пазарлъци. Всичко протече в една хубава, мека, културна и галантна атмосфера... Думи нямам... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Пратиха ме на едно място и си намерих рожбата.
        ЕЕЕ-Е-Е-Е-ЕХ АКО БЯХМЕ ПООБИКОЛИЛИ В ЗАДНИТЕ ПАРКИНГИ В БЛИЗОСТ ДО СТАМБОЛИЙСКИ........ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
        Колата си седеше отзад в паркинга на бизнес-сграда, ЗАПУШИЛА ЕДИН ГАРАЖ!!! Между другото понеже се повъртях доста време до колата ме видяха и собствениците на гаража. Дойдоха да се разправят с мен, че цял ден съм ги бил запушил. Питах ги "Абе - извинявайте ама аз кога точно ви запуших?" Оказа се, че цял ден колата е била там Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Ама пусто - културни хорица - та не са извикали паяка да си ме прибере... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Както и да е - достатъчно писах по моята фиеста. Въпросът е, че колата е при мен. Пари се изкарват. Здраве да има и работа... Заделил съм една сума за "офиса" да вземе да ме запознае с "извършителя". Пък може и да отида с тая сумичка в некой друг "офис" да го помоля той да ПОМОЛИ първия "офис". Абе - няма да ми мине лесно.

Сега е ред на важната информация: поговорих си (неофициално) в полицията доста по моя въпрос. Има работещи и искащи да направят нещо хорица там, ама общо взето работата е умрел кон. Важно е какво разбрах (и полезно). Напоследък случки като моята бележат страхотен пик. Лошото е, че зачестяват случаите с насилствено сваляне от автомобила на светофар. Излишно е да казвам ХОРА НЕ ДОПУСКАЙТЕ МОЯТА ГЛУПОСТ ДА ВИ ПОПАРИ И ВАС. Лошото е, че разбрах, че последния месец има страхотен бум НА ШКОДИ!!!

Аз вече си имам обица на ушето. Не допускайте да Ви сложат и на вас.

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ПАК НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА

Mr. Green Mr. Green Mr. Green мааааа-а-а-алко да си стъпя на крачетата (да се оправя с "офисите" и подмените на ключалки и дистанционни у нас) пък - ще почерпя Mr. Green Mr. Green Mr. Green
        А дано няма пак лоши случки..
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Да няма дай боже, ама цялата работа мирише като всичко в държавата ни, честно казано почвам да мисля, че не сме за ЕС, за ЕВропа не сме ами Африканската общност някъде, тия всички работи.Самото "оправяне" е просто плащане на рекет на някакви там бандити, които пак ще продължат да правят този рекет. Ако сте чели, съвсем насколо имаше случай на откраднато БМВ джип, на който е искан откуп, задържан е като веществено доказателство /крадците не естествено/ след което джипа е откраднат от паркинг на МВР.....
          Last edited by fred; d.m.y г., 11:30.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Working...
          X