Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за Range Rover 2.5 DSE 96-00г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    ми и това е така - ама аз не очаквам чудеса от колата. иначе искам 4.6 V8-ака ама ми е доооста рано за такава кола. 35-40/100 разход ще ми е нанагорно. а тука си караш спокойно и си харчи 13-14 нафта....ужас

да не пропускаме, че с тебе сме по 100+ кила и се по яки ставаме неизбежно
    та си ни трябва комфорт
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
      та си ни трябва комфорт
      ае жип и комфорт е като слон и балет ама нейсе
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение

аз в чужбина последните 4-5 години патувам само с джип по планините и искам да ти кажа, че е перфеееее...

Comment

въпрос на вкус
          аз комфорт намирам в 600 сел

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Вчера ми разправяше,че не друсало
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...SE%2C_1987.jpg

те това с M117 е най-комфортната кола която съм имал

Comment

Е, Влади, какво повече да обяснявам - то бива спокойно каране, бива спокойно каране, ама то е направо отегчително и досадно карането на такъв джип
                Постоянно не му достига мощност, постоянно трябва да настъпвате газта за да се движи нормално, постоянно фучи, бръмчи, пушляви.... няма никаква сила, за нищо!
                Освен това, според мен, седалките му са малки и тесни за размерите с които претендира, че разполага.... общо взето става за гледане, щото е огромен и внушителен, има и предоволно екстри, ама от там нататък нещата отиват на зле!

П.П.
                Нормално - то това е НАЙ-ИСТИНСКАТА КОЛА правена изобщо някога!!!
                Last edited by Kuku; d.m.y г., 18:04.
                sigpic

Comment

аз съм карал и то не за "кръгче" а доста и съм много доволен.
                  Не е резачка...ама кой е казал, че е...

Карах си едно с 19" джанти и дабъл дин навигация монтирана перфектно в централната конзола със всичко, което можеш да се сетиш за едно кар пц.... толкова кофтиииии....мъка направо.......

За 10'000лв не намирам по-добро решение на нуждата си.
                  Повече не ми се дават, защото има в какво да ги влагам, а не в ламарини които да изгният по любимите ми БГ пътища....

Ако някой има РЕАЛНО решение да предложи?

Comment

Щом ти харесва - О'к!
                    Аз не се опитвам да те разубеждавам, а само казвам моето мнение какво е
                    За мен, този джип с този двигател не струва...
                    sigpic

Comment

Ей много станахме бе и аз искам да хлъзнеме Нисана и да скокна в един такъв рейндж, от 6 месеца му се точа. По късно ще пиша какво инфо съм събрал че сега бързам.

Comment

да не пропускаме, че с тебе сме по 100+ кила и се по яки ставаме неизбежно
                        та си ни трябва комфорт
                        Влади разби ме! то бива бива яки ма ние прекаляваме бате! хахахаха
                        ебем ти състезанията, ебем и ръчкането. аз днес за 1 час докато стигна до офиса повече от 30 не успях да вдигна...е за кво ми е 400 коня кола?!??
                        а за търтея - бате 600 сек е супер колица само че е за 2-ма...иначе това си е класика от всякъде! то бива бива мутренско ама тва е икона! Искам я!
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

сеЛ не сеК
                          а и това дето го имах едно време мутрите го немат за щастие

Comment

реинча според мен не става.двигател на бмв дето мен лично не ме кефи.гледам по новите дето са 3.0Д щом и те не задържат цени нищо не става от тях.ако ти гръмне "въздушното" окачване и ше виеш като саранската мечка
                            джипка или ленд крузер или патрол а от немските Г класа. другото е все някви "паркетници" дето нищо не става от тях
                            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

....
                              Ако някой има РЕАЛНО решение да предложи?
                              аз имам но 10к няма да стигнат, модел като на линк-а....
                              2,5 тд, кожа, шнорхел,2 ролбара АРБ, клима, чейнджър и т.н.....

http://images.google.bg/imgres?imgur...%3D1%26hl%3Dbg
                              '97 155 1.8 16V
                              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                              the cost of living is dying...everybody pays...
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                                реинча според мен не става.двигател на бмв дето мен лично не ме кефи........ако ти гръмне "въздушното" окачване и ше виеш като саранската мечка..........
                                ето това е наи точно казаното мнение за тоя паркетен джип напълно споделям !!! имал съм възможноста да наблюдавам няколко такива и всичките рано или късно са били .....бич за собственика

Comment

Working...
                                X