Известие

Collapse
No announcement yet.

Нарушенията ,които КАТ и Служба Полиция прравят

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нарушенията ,които КАТ и Служба Полиция прравят

Предлагам ( защото много често се натъквам на нарушения по ЗДП от служители на мвр и служба КАТ )да направим тема,в която всеки могъл с мобилния си телефон да направи клипче с главен герой патрулка ,или кола със Специален режим на движение,които правят нарушения....(както нова телевизия направи преди време) .. Току виж сме събрали мат`рял за "Темата на НОВА" или "Господари на ефира".

Естествено админите ,ако не сметнат за нужно ,или има вече такава тема ,нека изтрият моята

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Аз съм на същото мнение Преди време на място,което е забранен левия завоя ги видях как си завиха кат пичове и хич не им дремеше ,но нямам материал,но занапред ще се подсигуря Имате едно рамо от мен (А не подлежи ли и на наказание това,че винаги карат без колани ?)
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103hp 1995г

Comment

Идеята е хубава, но в движение е малко трудно да извадиш телефона и да снимаш, освен ако не си с "другарче". А и докато го ивадиш и сложиш в режим снимане, твърде вероятно вече да са си заминали.

По изпълнимо, като задачка, изглежда ако си пеш.
      Аз лично бих се радвал да се сдобия с разни нарушения на "пазителите на реда" зада ги показвам на колегите им, да се видят какво представляват. Една камара от Катаджиите ми трърдят, че не взимали подкупи, че не правили нарушения и все такива смешки разни.
      alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
      Honda Hr-v 4x4 1.6

Comment

Не мисля, че трябва да има такива теми, просто ще стана пореднат боза.
        Събирайте снимките и ги пращайте в КАТ или в МВР. Така ще се вземат мерки, а не само да си чешем езиците.

Само гледайте да не направим и една тема за АЛФИСТИТЕ, че там състезателите сме повече.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Няма да ти я трия.
          Ама като си спомня за какво спорихме преди няколко месеца .....

п.с.
          И аз съм се замислил направо да си сложа камера в колата. Имате ли идеи как може да се направи читаво?
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            ...Имате ли идеи как може да се направи читаво?
            Аз не , но в "Продава" някой продава GPS с камера. Тя за какво е?
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

аз например си сложих стойка в колата за телефона и ,когато отворя слайда и капачето на камерата , то ,тя си е в режим готовност... само с натискането на едно копче тя започва да снима ...

Има вариант за слагането на мобилна камера свързана към телефона ти примерно ,която да записва на паметта на мемори картата ..

ЕДИТ: апроро , сега задължени ли са да се движат винаги на пуснати лампи ,щото мога да направя милиони снимки ,без такива пуснати... живея до сами пето районно и снимки бол мога да направя
              Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 12:41.

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Привет колеги само да намеря блутут и ще кача едно клипче на 4 патрулки които карат по релсите на тр 18 при семинарията

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                  Аз не , но в "Продава" някой продава GPS с камера. Тя за какво е?

служи когато отидеш някъде да запаметиш местоположението си със снимка... тоест ,примерно си на айфеловата кула , снимаш забележителността и гпс то помни координатите на снимката . След това кликаш на снимката и ти рутира път от твоето местоположение ,до местоположението ,на което си напарвил снимката

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

аз ли да съм пръв ето малко нарушение,патрулката спира на тротоара пред банкомата слиза зима си парите и си тръгва (с много лошо качество са,но се вижда)
                    Attached Files
                    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                      аз ли да съм пръв ето малко нарушение,патрулката спира на тротоара пред банкомата слиза зима си парите и си тръгва (с много лошо качество са,но се вижда)
                      Е то тва даже не си струва да се отбележи, ебаси.....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Много хубаво, но ако тези нарушения може да се документират с кадри, на които има част и дата, може да се изпращат на МВР за предприемане на някакви мерки, а не само да ги гледаме тука-това са отбелязали и други като гледам
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Много хубаво, но ако тези нарушения може да се документират с кадри, на които има част и дата, може да се изпращат на МВР за предприемане на някакви мерки, а не само да ги гледаме тука-това са отбелязали и други като гледам
                          И какво от това...?
                          Гарван гарвану, око не вади!
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Е то тва даже не си струва да се отбележи, ебаси.....
                            е как да неси струва,я ти спри на тротоара до банкомата и си истегли пари.направо щети разкатаят фамилията
                            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                            X