не е обичаино да пиша в черно но случелото ме удари в земятя , трудно се идва а лесно си заминава,както казва отец НАФАРФОРЙ дагу ева и живота,не го познавах добре, симпатяга, преказлив и винаги готов на всичко запален АЛФИС ,
Известие
Collapse
No announcement yet.
Още една загуба на алфист:-(
Collapse
X
-
Искрени съболезнования на семейството
Колега..>Дано там страста ти към алфа ромео продължава...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
От него взех така желания от мен модел на Alfa Romeo 166 Facelift - Norev, който толкова много исках да подаря на баща си. Когато видях разпродажбата на покойния колега, просто не можах да повярвам че тази Alfa е сред обявените за продажба, и то на такава ниска цена. Момчето допълнително свали някой друг лев ей така за кеф дори без да съм го карал или споменавал за някакви пазарлъци, и от цялата сделка останах с впечатление, че е супер коректен човек. Много ми стана жал, че реши да разпродаде така на безценица това което е събрал, но реално него повече го влечаха влакчетата на PIKO и си беше наумил нещо. Благодарение на него успях да зарадвам баща си толкова много за неговия юбилей! Всеки път когато погледна модела ще се сещам за Martzaro с добро! Почивай в мир колега! Дано си на по-добро място сега...
Comment
-
почиваи в мир колега
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment