Утре от 18:30 по БТВ-то, в предаването "Това го знае всяко хлапе", мое да гледате моя милост......след зализаната кака се показвам и аз.......понеже не ми стигна едно предаване, че и във вторник продължението от предния ден......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пак да се пофаля.....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеУтре от 18:30 по БТВ-то, в предаването "Това го знае всяко хлапе", мое да гледате моя милост......след зализаната кака се показвам и аз.......понеже не ми стигна едно предаване, че и във вторник продължението от предния ден......
Нищо,простено ти е ... ще те гледаме и ще стискаме палциAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
хаха компютърния специалист, браво колега,ще стискаме палциAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
абе всъщност то кво да стискаме палци , то нали е на запис , т.е. вече си си изиграл играта ,ама нищо ще те гледаме пакAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Евала Ники, много си фотогеничен....гледах втората част на предаването днес/вторник/, честито за печалбата, е сега е момента да направиш някакво подобрение по болида!
Честито!sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
я споделете какво е спечелилI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениея споделете какво е спечелилAlfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
само мога да кажабраво на нашия човек
"търи илиди уева" кой ти ги дава за един час,
сега като туриш некой тунинг да качиш снимки ейAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
Comment