Известие

Collapse
No announcement yet.

отново ви претиснявам с въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• отново ви претиснявам с въпрос

Лаптопа ми (dell inspiron 1525) ,като му се махне батерията , има слот за сим карта ..... аз ли съм идиот ,или лаптопа може да играе ролята на ГСМ ?

Моля за евентуална помощ ,относно това ,както и за драйвъри и обяснения как работи това нещо

благодаря ви

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Някои имат мобилен модем вграден (или опция вградения да ползва и симка), виждал съм и други такива - виж си в дивайс менажера дали има неразпознати устройства - ако няма значи си има драйвери, а как точно се ползва не съм пробвал.
    А може да има слот но да няма модема - една и съща кутия на различен клас машинки.
    Но пък мобилния нет е грозно скъп у нас... та не си и струва ако не е за много зор работа.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

аз го имам същото тва ... тва е май да ползваш мобилен интеренет през мобилен оператор
      ма де да знам идеа си нямам
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

вързано си е ,скиват се крачетата за сим картата . В еидно магазинче на янко сакъзов ми казаха ,че било ,за да ползвам лаптопа като телефон и 3г .. .Понеже си бил имал имеи и така нататък . Но не намирам драйвъри никъде , а не съм много добър с техническия англииски ,за да ровя в сайта на делл

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Жокер... http://hardwarebg.com/reviews.php?read=114

В този форум ХАРДУЕРИСТИ НЯМА ЛИ?
          Last edited by georgyg; d.m.y г., 13:16.
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Данке Жоре , начи така и така това си е неизползваемо ,взимайки под внимание ,че тая услуга у нас е само за мулти милионери хи хи хи

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
            X