Известие

Collapse
No announcement yet.

Обичам такива Жени

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Обичам такива Жени

Колеги сутринта случайно гледах Бтв-то и се запознах с това съкровище, и нейното дело.

http://www.btv.bg/videos/?video_id=8794&section_id=1

"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Ми на мен ми излезе една реклама за дансинг стар, но работата е ясна.
    Подобни случаи има доста, жена ми едно време работеше близо до Кошарите, или до Второ главно, както се казва в един виц, та там една майка с количка беше драла и я глобиха, поради оплаквана на паркиралите неправилно.
    С други думи кой е прав , като се замислим е турдно да се каже.Ясно е че говедата спират където си искат, но пък ако всеки вземе да преценява кой как е паркирал и съответно дере, става като първия.
    Иначе съм за в някои случаи /тоест да се дере/
    Last edited by fred; d.m.y г., 10:05.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Истината е, че единственото спасение от паркиращата селяндурщина са колчета и огради по тротоара. Една драскотина с ключ не превъзпитава. А случаи, когато селякът е паркирал 20 годишен очукан клозет, нямат никакъв ефект - какво да дереш ламарина, дето прилича на препрочетен 10 пъти вестник
      Вчера жена ми ми разказа как двама идиоти били паркирали на тротоара пред ДЕТСКАТА КУХНЯ така, че достъп с количка нямало до нея. Но предвид обществото, в което живеем няма нищо ненормално - два дена по-рано на опашката от майки за храна пред същата тази кухня задигнаха телефона на жена ми от чантата. Явно деяние на някоя от майките

Иначе цивилизованият вариант на прийомите на тази разгневена майка е да надигнеш чистачките на неправилно паркиралия автомобил. Практикуваме го редовно в нашия район - част от емоцията да живееш в оживената част голямото село
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

За тая раута си има стикери "Вие сте паркирали като идиод" и тем подобни. Тая коза се яде яки шамари някъде.

П.П. 50кг брюнетка била, айсиктир бе. Първо е къносана и второ е 50кг найш кога.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
          Колеги сутринта случайно гледах Бтв-то и се запознах с това съкровище, и нейното дело.

http://www.btv.bg/videos/?video_id=8794&section_id=1

Ако мине някоя от тях покрай твойта кола...пак ли ще я обичаш!?
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
            Истината е, че единственото спасение от паркиращата селяндурщина са колчета и огради по тротоара.
            От селяндурщината спасение няма
            Я ги питай обаче тези,които спират на тротоарите -ще ти изкарат от десет кладенеца вода,че са правиКакто казва един мой съсед по офис.."Абе да си паркират на Метро и после с рейса"
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Не знам, ама ако има издрани коли на някои нейни съседи, кой ли ще е? Ще има
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

да ве, на тая мацка доста кофти услуга са й направили да й дават физиономията в национален ефир

1) или е много смела
                2) или има силен гръб

но по бТВ да кажат, че тормозиш обикновенните граждани е доста смела постъпка
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Тези, които са си късали нервите да лавират с детска количка м/у нахвърляните по тротоара автомобили, знаят какво и е на жената. Аз имам над 3 годишен опит в това отношение.
                  Не крия, че спирам по тротоарите, но ВИНАГИ оставям достатъчно място да минават пешеходци и колички. Обикалял съм 10 мин из района, където живея, да търся място, защото не искам да паркирам така, че да запречвам движението на хората.

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                  П.П. 50кг брюнетка била, айсиктир бе. Първо е къносана и второ е 50кг найш кога.
                  Доста добре си изглежда, особено за жена, която е родила пред 5 месеца
                  Last edited by trustworthy; d.m.y г., 10:54.
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                    2) или има силен гръб
                    Може би има късмет, че е жена. По-малко ще я .
                    sigpic
                    SCUDERIA ITALIA
                    BMW 5-er
                    BMW 7-er
                    Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                      Може би има късмет, че е жена. По-малко ще я .
                      да тогава ще я

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                        Тези, които са си късали нервите да лавират с детска количка м/у нахвърляните по тротоара автомобили, знаят какво и е на жената. Аз имам над 3 годишен опит в това отношение.
                        Не крия, че спирам по тротоарите, но ВИНАГИ оставям достатъчно място да минават пешеходци и колички. Обикалял съм 10 мин из района, където живея, да търся място, защото не искам да паркирам така, че да запречвам движението на хората.
                        Е то там където ти се помещваш да живееш си е приключение да си намери човек място за паркиране дори и събота и неделя когато гражданите са си отишли по родните си места . То вече и и във Владиславово няма къде да се паркира а за центъра ко да си говорим .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                          да тогава ще я
                          ....а ето защо кефят автора на темата
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

а според мен, подобни спорове и (къде мълчаливи, къде недотам) войни са безпредметни, безсмислени и добре манипулирани.

не мога да видя съдържанието на линка в първия пост, но от съжденията в следващите мнения, струва ми се, си изясних картинката.

била съм и съм от двете страни на спора, и ми е мъчно като гледам как спорещите са готови да се хванат гуша за гуша, вместо заедно да хванат за гушата истинските виновници за създалата се ситуация - тези, от които зависи да има достатъчно места за паркиране, които са същите, от които зависи да има читави тротоари, без липсващи или плаващи плочки, ненабраздерни от избилите коренища на засадените без много мисъл дървета, по които е цяло преживяване да буташ бебешка количка, дори когато няма паркирали "кретени" отгоре.

но така е удобно - вкарай две страни в спор и им гледай сеира.
                            пък и.. така ще отвлечеш вниманието им за достътачно време, че да не те занимават със себе си, поне докато се напапаш..
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              Е то там където ти се помещваш да живееш си е приключение да си намери човек място за паркиране дори и събота и неделя когато гражданите са си отишли по родните си места . То вече и и във Владиславово няма къде да се паркира а за центъра ко да си говорим .
                              Събота и неделя е друга България, бе , човек Има свободни места колкото искаш. А цикличността на движение на масите ти е ясна - денем всичко се изсипва в центъра, а вечер - обратно по кварталите. Вечер е много по-трудно да си намериш място пред блока в квартала, отколкото пред нас.
                              Обаче през делниците е ад. Е сега ми каза жената, че пак някакъв полуидиот е запречил входа и едвам се е изнизала с количката.
                              Мисля да инсталирам една от онези оранжевите скоби. Не е скъпа - 100 лв с монтажа е. Иначе с дребно хулиганство най-много да дадем повод на застрахователите да вдигнат премиите
                              _______
                              146 JTD - ex

Comment

Working...
                              X