Известие

Collapse
No announcement yet.

Обичам такива Жени

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всички сме били от двете страни. Кой предприемал брутални мерки кой не..... За мен истината се крие законовото право да се вкарват таралясници на по 15+ години и в същото време 30 годишната ти стара кола да я зарежеш пред блока. Отделно е и въпросът за това, че паркинг местата са кът. Тая май не е минавала скоро по центъра за да види колко "празни" са платените паркингки дето са на час. Толкова са празни, че всеки път като се наложи да оставя колата там още на влизане ми казват "трябва да ми оставиш ключа и да ми кажеш как се изключва имобилайзера, защото нямаме места и трябва да я местя ако някой тръгне да излиза, ако си съгласен влизай"
    Айде поздрав за всички шофьорчета: http://www.liveleak.com/view?i=2da_1222938401
    Last edited by detelazurno; d.m.y г., 14:50.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

ето по темата, вчерашния Календар започна с 'Защо МВР служители паркират в синя зона без да плащат'

смях... един беше се застраховал двойно! хем полицейска карта, хем карта за инвалид беше сложил

http://www.neterra.tv/bg/playstream....628&q=2&plid=3
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Едно време вместо стикери си забравяха фуражките или слънчогледите на задното стъкло....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Някой ако и се кефи на тая значи не е в час
          Много интересно какво мисли за заливането на хора с киселина - правилно/неправилно според подбудите на извършителя и постъпките на жертвата!? Някъде ще и счупят главата.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Айде поздрав за всички шофьорчета: http://www.liveleak.com/view?i=2da_1222938401
            хахаах Тая мацка въобще незнае какво прави хахаах
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Fiat Bravo II 1.4 90hp
            sigpic
            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Тази работа със самодейните деиствия и контрадеиствия ми намирисва малко на анархия и не ми изглежда много хубава. И някак отвлича погледа от корена на проблема.
              Та седя си повален от ангината и явно от температурата си мисля разни глупости. Защо в София градския транспорт вместо да се оправи той се бута към фалит и хората се принуждават да пътуват с коли и да правят безумни задръствания, явно някой има интерес (дали някой иска да го лапне за без пари или пък държавата хранителка умира да събира пари от ддс и акциз на изгорения от колите бензин). Как пък така само у нас не успяваме да изгоним колите от БУС лентите. Или пак така ще накараме повечко хора да слязат от рейсовете и да почнат да спират на пиратската ни синя зона която сама генерира задръствания, пък може на някой и скоба да сложим, да го повозим с паяче. Мухобойко щял да строй метро от обеля до централна гара и бул. черни връх. Ще рече човек че това от Люлин до Младост вече го е пуснал (апропо за незапознатите метростанцията под НДК и тунела от нея да черни връх ги построиха на времето за по-малко от месец и те и сега са си там).
              Или ако си позволя да цитирам Бай Ганьо има келепир в тази работа да си крадеш и да насъскваш ограбените един срещу друг
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                Някой ако и се кефи на тая значи не е в час
                Много интересно какво мисли за заливането на хора с киселина - правилно/неправилно според подбудите на извършителя и постъпките на жертвата!? Някъде ще и счупят главата.
                Егати безумното сравнение. Продължавам да съм влюбен в тази жена. Браво на мацката ключето кръъъъъъъц и после г-н или г-жа хикс олилилилиииии колицата. А що си паркирала там Ма, кифло смуглява или г-н колата е продължение на пениса ми. Когато няма държава анархията е динствения изход.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Моля за нормално поведение преди да съм докладвал за ОСПАМВАНЕ на моето бебче. Тази тема я създадох с голяма любов.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

време е горските да се намесят
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                      шшшшт, че съм ранен
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

тва да не е вица за партизаните и жандармеристите бе
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

За всички паркиращи където им падне .....
                            Бичето - Идем
                            ...
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Олилелелемале, батко, батенце, браточка.....вие излезнахте извън контрол ама ,
                              Last edited by detelazurno; d.m.y г., 16:47.
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

тая ше е жива докато някой не я хване да дере и да я прекине
                                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                                X