Известие

Collapse
No announcement yet.

Шофирайте разумно София - Самоков

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шофирайте разумно София - Самоков

Здравейте, колеги, аз живея в Пасарел, както предполагам знаете се намира на 30 км от София и на мен всеки ден ми се налага да шофирам по този път. Искам да ви предопредя, просто от добри намерения.....
    По този път шофирайте изключително разумно, има страшно много завой, остри, повечето колеги не познават шосете и почти през ден два има катастрофи и то не леки. Усойно е и много се заледява. Тъй като сме държава с малко по бавеб темп на действие от страна на институцийте естествено има страшно много мантинели неоправени, с две думу скачаш направо в дерето. Другия момент, е че в момента целия трафик от ТИР- ове минава от там. Преди месец един се беше обърнал. Внимавайте много, всеки ден виждам различни ситуации, челни удари, обърнати коли.... Да навсякъде се случва, но по този пут доста зачестиха тези проишествия. Съща така често се случват удрания на картера и знаете какво става от падналите камъни. Ако някой закъса там съм на линия 0884457377. Колеги дайте да караме с главата а не с краката. БЕЗАВАРИИНО НА ВСИЧКИ И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ. ПОЗДРАВИ!!!!!!!!!!
    markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
    Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
    Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
    Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Браво Колега!!!!
    Ех да имаше повече хора като тебе......

Comment

Малко са хората който ще се отзоват на помощ в днешно време, мойте уважения към колегата.
      Но колкото и да си приказваме...винаги ще има луди копелета по пътищата!
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

И на мен ми хареса поста на колегата, бравос
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl

Днес минах от там и като гледам хората как карат ми стана лошо. Сега да знаете е модерно на завой да се изпреварва. Един не знам как реши естествено да бъде модерен та приятеля ми който караше изобщо не си и представяше че на това място може да те изпреварят, но уви естествено отсреща дойде кола, но всичко мина нормално
          Бързат копелетата...бързат!
          Времето е пари, ама на ония свят немой ги занесат!
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

"Шофирайте разумно София - Самоков"

Са тва значи ли, че Варна-Бургас мое караме неразумно?!

Шегуам се...
            Браво, евала
            sigpic

Comment

браво братле наистина са малко като теб на които може да се разчита в трудни моменти като тоз,края на седмицата ми предстои минаване от там дано да няма инциденти
              Kappa SW
              Bravo GT
              Mondeo RS

Comment

Браво Иво! Ти не пишеш често, ама като написа ми стана мило на душата! Надявам се да има повече колеги като Теб!!! По-бързо оправяй красавицата!!! Поздрави!!!
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                  Браво Иво! Ти не пишеш често, ама като написа ми стана мило на душата! Надявам се да има повече колеги като Теб!!! По-бързо оправяй красавицата!!! Поздрави!!!
                  Не разбрах това за мен ли се отнасяше, и какво да оправям на красавицата. Извинявай наистина не те разбрах
                  Kappa SW
                  Bravo GT
                  Mondeo RS

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщение
                    Не разбрах това за мен ли се отнасяше, и какво да оправям на красавицата. Извинявай наистина не те разбрах
                    О-о-опс! Сори колега, писах на Иво - Markonialfa. Адашче ти е...
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                      О-о-опс! Сори колега, писах на Иво - Markonialfa. Адашче ти е...
                      хах няма нищо приятел просто не му знаех името и за това стана така,

edit:Bonev нали щеше да идваш към Русе?
                      Kappa SW
                      Bravo GT
                      Mondeo RS

Comment

радвам се, че одобрявате темата!!! Просто е някакъв ад. Аз мисля, че имам някъкви познания в шофирането и щом беше стигнало да ходя до шефа на районното можете да си представите за каква лудница става въпрос. Поисках му няква паттрулка, защото ще ни смачкат. Да много е модерно да се изпреварват на завой!!! Незнам аз съм правил експерименти, бързал съм много със скоростр в завой и като техване сфетофара на ОМВ на Горубляне и всичко е било напразно!!! Дано по - скоро го разберат, че онзи ден пак един приятел го нацепиха челно, добре че е добре. Дано на никой не му се налага, но ще помогна на всеки колега.....
                        Поздрави на всички и благодаря за подкрепата!!!! Дано няма повече теми от рода на " Загубихме още един алфист" ЛЕКА ИМ ПРЪСТ НА КОЛЕГИТЕ.

Comment

Малко да живна темичката, като ви предопредя и за огромни дупки по този път, режещи гуми и чупещи джанти. Преди около час ходих да сменяме на един приятел гумата, че е толкова тъмно............ Умната колеги...........

Comment

Аз затова пътувам до Самоков/Боровец през Ихтиман, хем пътя е по-готин, хем и по магистралата да се поразходиш...
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ами да, решение си е!!! Това и Тир- аджийте да го правеха щеше да е супер........но!

Comment

Working...
                              X