Понеже не намерих подобна тема , та идеята ми е да качваме снимки на концептуални модели коли. Мисля че темата може да бъде доста интересна , то всъщност както си я направим де , зависи кой какво ще качи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
концептуални коли
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеПонеже не намерих подобна тема , та идеята ми е да качваме снимки на концептуални модели коли. Мисля че темата може да бъде доста интересна , то всъщност както си я направим де , зависи кой какво ще качи.
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=0pwabDeqVi8&NR=1 най -много ми харесват фаровете и стоповете !sigpicSelenia 20K for Alfa Romeo
Comment
-
абе това SCIROCCO не ви ли прилича на алфа 147 ,само предната броня малко се раличаваAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
"онази" ланчия специално я видях преди 2 седмици в италия на живо и направо цепи мрака!
много доволна и красива машина,чак се замислям за една на изплащане.....'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
Comment