Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарък за Коледно Парти?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подарък за Коледно Парти?

та накратко историята е следната. във фирмата която работя си разменяме подаръци на коледното парти. на мен ми се падна най-гадната колежка която всички я мразим и ненавиждаме. искам някаква тънка гавра да си направя но незнам какво точно да й подаря.

дайте съвет за нещо? чудя се за това?
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

криза е ... нещо по-оскъдно няма ли

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

ми това не беше скъпо, някъде 15лв беше това а иначе бюджета е до 50-60лв....

Comment

Ами такова ама без очила.
        А па и едни чехли може да и вземеш ( джапанки за 2 лв мисля ще свършат работа)
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

според мен колкото и да е гадна и противна, такава постъпка е супер просташка и не говори добре за теб
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            според мен колкото и да е гадна и противна, такава постъпка е супер просташка и не говори добре за теб
            мдам, нямаш си и идея за какъв метил говорим

а и затова намека трябва да е тънък...

а да и не на мен тоя морал

Comment

отитай нещо по-тънко - например книга "как да комуникираме с околните" или нещо което да й подскаже че е гъз и всички я мразите. недей с лошо защото не знаеш как ще те извърти живота и дали някой ден няма да опреш до нея. а и винаги е много по-сладко да преебеш някой интелигентно и тънко
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                отитай нещо по-тънко - например книга "как да комуникираме с околните" или нещо което да й подскаже че е гъз и всички я мразите. недей с лошо защото не знаеш как ще те извърти живота и дали някой ден няма да опреш до нея. а и винаги е много по-сладко да преебеш някой интелигентно и тънко
                така така, нещо тънко трябва да е 'как да си намерите гадже'

Comment

неква книга за крокодили ... от тва по тънко не знам
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

мое да и подариш некво бельо което няма да и става естествено, примерно ако има големи цици и подари малък сутиен или обратното,нензам опиши я как изглежда и мое да родим някоя идея
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

или няква кукла на баба яга ,дето като мине някой и почва да крещи,те по принцип се подаряват за да гонят злите духове,хем това ще мине за пред нея ,
                      пък ти ще си знаеш другата причина
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                        а да и не на мен тоя морал
                        не ти говоря за морал, просто си е откровена простотия

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                        така така, нещо тънко трябва да е 'как да си намерите гадже'
                        това е доста по-подходящо и може да мине и за намек а не за открита ебавка, в този случай ще я срутиш вътрешно и според мен няма да се озлоби... откритата конфронтация води до по-бърза развръзка, не и до по-добри резултати
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

сетих се за едни парфюми с феромони (възбуждащи дето са , уж), подари и мъжки и си готов , има да и текат лигите по цял ден

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            Ами такова ама без очила.
                            А па и едни чехли може да и вземеш ( джапанки за 2 лв мисля ще свършат работа)
                            лелеее най-оригиналният подарък
                            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic
                            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

а тия сламки
                              Attached Files
                              Last edited by Mirela; d.m.y г., 18:55.
                              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Working...
                              X