Известие

Collapse
No announcement yet.

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

ОТКРАДНАХА МИ КУЧЕТО,КУЧЕТО Е С НЕДОКАЗАНА ПОРОДА И Е НА ОСЕМ МЕСЕЦА,ПО ПОСЛЕДНА ИНФОРМАЦИЯ КОЯТО ИМАМ Е ВЗЕТО ОТ ЛОВДЖИЯ КОИТО ЛОВУВА В РАИОНА НА ГРАД СЛИВНИЦА,ЗА ТРИ ДЕНА СЪМ ОБИКОЛИЛ ВСИЧКИ СЕЛА В РАИОНА И ДРУЖИНКИ.КУЧЕТО ОТГОВАРЯ НА ИМЕТО ДЖАК,ЩЕ БЪДА ИСКЮЧИТЕЛНО БЛАГОДАРЕН ЗА ВСЯКАКАКВА ИНФОРМАЦИЯ
    Last edited by YAVOR4O; d.m.y г., 11:20.

Ох,много кофтиСтискам палци бързичко да се намери кученцето
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

[Дано се намери, иначе ако знаеш района можеш да питаш се свържеш с тия ловни дружинки и да разбереш, поне кога ще има лов, като те види, лесно.Все пак е добе да пуснеш и една жалба в сътоветното районно, ако го намериш и оня се опъва, ще е по лесно така
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        [Дано се намери, иначе ако знаеш района можеш да питаш се свържеш с тия ловни дружинки и да разбереш, поне кога ще има лов, като те види, лесно.Все пак е добе да пуснеш и една жалба в сътоветното районно, ако го намериш и оня се опъва, ще е по лесно така
        за полицията ще отида иначе лов щяло да има в неделя не го знам тоя дали ще се опъва ама аз как ще го опъвам

Comment

Яворе ти ме уби бе човек,кака ще ти гепят кучето бре.Ебахти народа и хората има ,не е истина.Дано да си намериш другарчето и за оня и 100 патрона ще са малко.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

преди години ми гепаха болонката която беше излязла от вратата на вън.познаваше ни гласовете и името си ,подозирах каде е и отидох да си я търся.онзи ми каза че не е у него но в същото време като и извикам по име тя джавкаше.строших му мутрата и я пусна.не те подстрекавам но ако си 100% сигурен само дървото е лекар на такива.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
              преди години ми гепаха болонката която беше излязла от вратата на вън.познаваше ни гласовете и името си ,подозирах каде е и отидох да си я търся.онзи ми каза че не е у него но в същото време като и извикам по име тя джавкаше.строших му мутрата и я пусна.не те подстрекавам но ако си 100% сигурен само дървото е лекар на такива.
              хахахах бати веселата история

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
              X