Известие
Collapse
No announcement yet.
Айде честито...без ремонти на улиците в София догодина...
Collapse
X
-
Айде честито...без ремонти на улиците в София догодина...
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"Тагове: Няма
-
Е това е дискриминация спрямо мен(нас) - защо ще строят жилища на ромите, че да построят едно и за мен. Ама ние нали сме балъци ще си плащаме данъците и ще караме по улици с дупки и циганите ще си ни крадат и няма да бачкат и да плащат наеми и ток, аз все така ще си плащам всичко-щото аз съм роб на привилигированите цигани-то мен държавата кво да ме мисли, за мен няма разни Хелзински комитети и организации които да им пилят, че ми ограничават правата и че аз не съм равнопоставен с циганите ( те са много по-важни от мен- аз съм белия роб осигуряващ средства на държавата(общината) за да може да налива в циганите.
Ама то да разпределяш средства и да разбираш от бюджетиране с цел по ефективно използване на ограничен ресурс-които да е от по-голяма полза за обществото, не е така лесно, като да си медиен герой2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
-
абе споко бе, не виждаш ли пожелателния тон и ако-тата
тва че петко го е пуснал в тон, се едно годината е минала и вече е факт, си е пропаганда
додет не видим, не верваме !'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasЕ това е дискриминация спрямо мен(нас) - защо ще строят жилища на ромите, че да построят едно и за мен. Ама ние нали сме балъци ще си плащаме данъците и ще караме по улици с дупки и циганите ще си ни крадат и няма да бачкат и да плащат наеми и ток, аз все така ще си плащам всичко-щото аз съм роб на привилигированите цигани-то мен държавата кво да ме мисли, за мен няма разни Хелзински комитети и организации които да им пилят, че ми ограничават правата и че аз не съм равнопоставен с циганите ( те са много по-важни от мен- аз съм белия роб осигуряващ средства на държавата(общината) за да може да налива в циганите.
Ама то да разпределяш средства и да разбираш от бюджетиране с цел по ефективно използване на ограничен ресурс-които да е от по-голяма полза за обществото, не е така лесно, като да си медиен геройMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment