Известие

Collapse
No announcement yet.

търся смислено обяснение на една безсмислица.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Според мен просто трябва да усвоят някакви пари до края на годината ,затова е цялата работа
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
      А някой от вас боядисвал ли е зимата?
      Или е мазал с вар???
      Няма такава влага и смрад, до пролетта ще им вони на децата.
      Напълно съм съгласен. И ще е много влажно. А се знае и че където има влага има и мухал, а и след година ще е отново за ремонт само дето ще им е смърдяло на децата. Простотията е на 100%
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Че е недомислено - недомислено е, по ред причини!
        Ама не е ли по-добре с недомислен ремонт, отколкото без ремонт
        То е чудесно даже, ама докато са на работа родителите, къде ще е детето? Там е проблематиката Има и детегледачки за по 200-300 и нагоре лв на месец, ама...
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Не е ли по-лесно да гледаме на ремонта като на ремонт, къде го изби на политика. Има работа която трябва да се свърши - едни ще я вършат други ще обсъждат и тва е.
          ъм чи то всичко в живота си е политика.някой хващали се на нещо в днешно време ако няма изгода?а и това не са пари от родителите а от държавата,а щом са от нея то те казват кога не гледат ни деца ни баби.

Comment

Че са малоумници не споря ... ама като почнат да падат таваните върху децата се почва едно безкрайно плюене как не са направили ремонт ...
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
              .. Дано поне да свършат нещо, а не да се окаже, че ремонта ще продължи някак изненадващо до края на януари, а защо не и средата на февруари.
              ъхъ..
              това тире го пропуснах неволно..

@ отче, намери ми гледачка за 300 лв на месец на пълен работен ден за Сф и ще те почерпя кот кайш.
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Че е недомислено - недомислено е, по ред причини!
                Ама не е ли по-добре с недомислен ремонт, отколкото без ремонт
                И аз това викам! + тва нищо им няма на децата, модерните бой не са опасни за здравето, даже са ароматизирани!
                Lexus IS200

Comment

А дали въобще ще направят ремонт, един господ знае. Нищо чудно само да замажат положението и да приберат парите.

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                    ъхъ..
                    това тире го пропуснах неволно..

@ отче, намери ми гледачка за 300 лв на месец на пълен работен ден за Сф и ще те почерпя кот кайш.
                    Ами по нашия край се намираха за по 15-ина лв на ден по едно време. Аз имам сериозен бекъп по отношение на детегледането, та не ми се е налагало да прибягвам до детегледачка, но такива бяха ставките преди 1-2 години...т.е. от толкова почваха Иначе и за 2к лв могат да се намерят, сигурен съм
                    Прати клонинга насам и ше ми зачислим една баба да го обгрижва, няма проблем

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    И аз това викам! + тва нищо им няма на децата, модерните бой не са опасни за здравето, даже са ароматизирани!
                    По разбираеми причини бюджетът за този ремонт ще е твърде свит и едва ли ще използват последния писък на модата в строително-ремонтните работи

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    А дали въобще ще направят ремонт, един господ знае. Нищо чудно само да замажат положението и да приберат парите.
                    Е, това си е ясно. После даже ще поискат и някой лев от родителите за дребни довършителни работи и декорации
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Ми то, /не алфа МиТо/ у нас винаги е така.В нашата детска беше подобна картина/миналата година/.Цяло лято дремаха и през есента почнаха ремонт.Поне това лято смениха дограмите през лятото-има светлина в тунела един вид
                      Но като цяло, като сме сбъркано общество, то всичкото не е сбъркано, генерално да заключа
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Баби няма ли...?.
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          Баби няма ли...?.
                          Кви баби бе Боби жената за лакове и миризми говори ти за бабета. Декември нема бабета, всички са по ски курортите. Стандарта се вдигна вече тва да не е преди Станишко времето.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                            Ами по нашия край се намираха за по 15-ина лв на ден по едно време.

...Прати клонинга насам и ше ми зачислим една баба да го обгрижва, няма проблем
                            това време ще да е било или твърде отдавна, или разкрачът в цените на бавачкте Варна-София е драстичен.
                            аз в момента плащам 300 лв. (в т.ч. - карта за градски транспорт за цялата градска мрежа) за 3 часа (от 17 до 20) в работен ден, което включва прибиране от градината и дундуркане, докато или аз, или по-добрата ми половина се преборим с трафика.

бабите са нож с 2 остриета.
                            това и към Боби.

Първоначално публикувано от fred
                            ..Но като цяло, като сме сбъркано общество, то всичкото ни е сбъркано, генерално да заключа
                            съгласих се.
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                              Според мен просто трябва да усвоят някакви пари до края на годината ,затова е цялата работа
                              ами това е предимството да живееш в провинцията,тук за гледане на стар човек и бършене на осрани дупета плащат около 200лв а в софия за по-малко от 4стотака трудна работа.

Comment

Парите се отпускат в началото на годината, но първо се умува колко могат да се откраднат от тях под форма на обяснение, че се правят "проучвателни работи"! Явно до лятото не са могли да си пресметнат чистата печалба и сега ще хванат период за двете години и познайте как се мами тогава с парите!Навсякъде е така!
                                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
                                X