Известие

Collapse
No announcement yet.

еко такса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• еко такса

кога се плаща еко такса?колата я купих миналата година,нищо не помня да съм плащал.при смяна на собственик без да сменяш номерата трябва ли да се плаща тая такса и каде?

при смяна на собственик без да сменяш номерата трябва ли да се плаща тая такса и каде?
    Не се плаща !
    Плаща се само при нов внос.
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Еко таксата е еднократна и се плаща при първото регистриране в кат. Ако колата ти е нов внос и като и слагаш БГ номерата те ушушкват 200 кинта еко такса. Ако греша някой да ме поправи.
      П.П. Аз като регистрирах мойта 2 дена преди това я бяха вкарали тая такса ,пуст късмет бе
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Аз предлагам да въведем:
        1.Такса въздух
        2.Такса гориво
        3.Такса МПС - изплащана при всяко минаване през дупка..
        4.Такса
        5......
        6......
        7.Такса България...

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
          Еко таксата е еднократна и се плаща при първото регистриране в кат. Ако колата ти е нов внос и като и слагаш БГ номерата те ушушкват 200 кинта еко такса. Ако греша някой да ме поправи.
          П.П. Аз като регистрирах мойта 2 дена преди това я бяха вкарали тая такса ,пуст късмет бе
          Еми и моята беше с транзитни номера на три дена от как беше вкарана от Италия обаче несъм плащал екотакса в кат!!!
          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
            Еми и моята беше с транзитни номера на три дена от как беше вкарана от Италия обаче несъм плащал екотакса в кат!!!
            Таксата я вкараха краят на Юни или началото на Юли не съм сигурен ,мацката от банковият клон дето си плащаш номерата ми каза ,че 2 дена преди да си рег-на колата и са я вкарали тая такса.
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Fiat Bravo II 1.4 90hp
            sigpic
            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

добре де,аз миналата година не съм плащал поне не аз ако автоджамбазите са го сторили не знам.и след като е влязъл скоро този бирник дали няма да ме рекетират?вчера ходих в кат да питам колко ще ми струва смяната на талона и те ми казаха около 30 кинта .значи няма да има такса или забравиха да ми кажат това.ще съм ви много благодарен за отговорите щото утре мисля да я прехвърлям и да зная дали си струва или не.давам 90лв на адвокатката ми и няма да се занимавам аз.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                кога се плаща еко такса?колата я купих миналата година,нищо не помня да съм плащал.при смяна на собственик без да сменяш номерата трябва ли да се плаща тая такса и каде?
                Тя е само при нов внос и се плаща в КАТ. Поне така беше когато си купих красавицата
                sigpic
                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                BMW 316 Compact '95

Comment

От http://bgcar.eu/kola-registracia-vnos.php

От 18 юни 2008г. в КАТ се събира екотакса от 200лв. за над десет годишни коли, така че си носете повечко пари за регистрацията в случая. За новите коли екотаксата е 110лв., за тези до 5 години - 150лв. и тези до 10г. - 190лв. Екотаксата се заплаща еднократно, при внос или при вътрешнообщностно придобиване.

Comment

Първоначално публикувано от cbox Покажи съобщение
                    От http://bgcar.eu/kola-registracia-vnos.php

От 18 юни 2008г. в КАТ се събира екотакса от 200лв. за над десет годишни коли, така че си носете повечко пари за регистрацията в случая. За новите коли екотаксата е 110лв., за тези до 5 години - 150лв. и тези до 10г. - 190лв. Екотаксата се заплаща еднократно, при внос или при вътрешнообщностно придобиване.
                    всичко е ок,колата е вече оправена.все пак тенкс.

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
                      Аз предлагам да въведем:
                      1.Такса въздух
                      2.Такса гориво
                      3.Такса МПС - изплащана при всяко минаване през дупка..
                      4.Такса
                      5......
                      6......
                      7.Такса България...
                      А аз предлагам да завъртиш ключето на властелина на пръстените и да ни отървеш от присъствието си!

Comment

Working...
                      X