Известие

Collapse
No announcement yet.

ВНИМАНИЕ! СТАНАХ ЖЕРТВА НА ИЗМАМА!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само да не стане като на Лъжливото обчарче работата - следващия път като вика измама никой да не го ебава, а в колата 2-ма с едни големи...

Comment

Alfa Romeo 156 2000 TS 155k.s.

Comment

Е па за кво мранкаш неблагодарник почерпи бе

Comment

Тази история си има оригинал, и то на руски.
          156 2.4JTD '99 - продадена
          Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
            Само да не стане като на Лъжливото обчарче работата - следващия път като вика измама никой да не го ебава, а в колата 2-ма с едни големи...
            Хах... стига бе ти направо си ми го пожела
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
              Хах... стига бе ти направо си ми го пожела

Ми,земи тогава си сложи малко вазелин в колата та да ти бъде по-леко.
              Alfa Mito 1.4
              156 2.0 155 ex
              156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

хахахахаха 4екиджия
                Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Пич, трябва да предупреждаваш гостите си от женски пол да не сядат на килима щото може да забременеят
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Това ми напомня една много реална история на вуйчо ми - любимата му. Отишъл в градската тоалетна в Пловдив нашия да се облекчи и от двете му страни мъже в черно правят същото и го гледат
                    Въпрос от мъжете в черно:
                    - Ти да не си мутра?
                    - Не що!?
                    - Ми ква е тая бухалка в ръцете ти?
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

На вниманието на всички, ТОЗИ човек е абсолютен измамник!! Поръчах дадената от него карта с уговорката за преглед и тест ( не беше спазено) да не говорим че плика в който (уж) трябваше да е дадената карта дрънчеше на ламаринки и не отговаряше дори на размерите на картата,плътността и тежестта и т.н. !!!!! ВНИМАВАЙТЕ!!!!

ALI3XPRESS (0)
                      Какви ламаринки какво нещо ? Колега, брат ми е изпратил пратката, че аз си имах работа.. другия проблем е, че той си замина на Бургас и по път е изпратил и пратката понеже минавал през еконт. Сега не е моя грешката, че не е сложил преглед. Ся много кофти се получава.. защото може и да е счупена .. както си ми написал, че дрънчат някакви ламаринки .... аман от несериозни.
                      =================================
                      Uglyface
                      Колега, не ми оставаш телефон за връзка, звъня на този от пратката не вдигаш... не ми говори глупости... плика дори не отговаря на размерите на видео карта и тежестта, не съм балама и знам какво трябва да се напипа... и това не беше видео карта.. понеже я имам същата!!!!! И какъв беше този наложен платеж от 8лв не разбрах!!!! Измамник си и това е! Дано някой по не запознат не изгори заради тебе!!!! Ще те докладвам навсякъде където мога!!!

След което следва това в опит отново да коментирам в обявата му, защото ги изтрива:

Грешка

Не може да коментирате и оцените обявата, защото продавачът е ограничил достъпа ви.

Comment

Първият сигнал за възможна измама в една обява е липсата на телефон за контакт.

Докладвай в самия сайт за обяви.
                        За пореден път аз влизам в бой.
                        Последният истински сега предстои.
                        За такъв ден живей.
                        За такъв ден умри.

Comment

Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
                          Първият сигнал за възможна измама в една обява е липсата на телефон за контакт.

Докладвай в самия сайт за обяви.
                          Докладвал съм, но не мисля, че ще има някакъв ефект. Интересното е, че даже не се е постарал да ме излъже, поне да беше пратил една голяма кутия с наложен платеж 100лв. А аз получавам само цената за доставка.. но дори и нея не съм платил и обратното връщане. Абсолютен глупак. Поне да се беше постарал.

Comment

Абе ти не виждаш ли автора на темата как са го прекарали, та ни занимаваш с твоята видеокарта?! Да го награбят две мадами и да му изпият всичката минерална вода срещу некъф презрян секс си е направо престъпно.
                            Пък тия чекиджии в прехибалника, как изобщо се занимаваш с тях, тва там са болни хора повечето.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                              Абе ти не виждаш ли автора на темата как са го прекарали, та ни занимаваш с твоята видеокарта?! Да го награбят две мадами и да му изпият всичката минерална вода срещу некъф презрян секс си е направо престъпно.
                              Пък тия чекиджии в прехибалника, как изобщо се занимаваш с тях, тва там са болни хора повечето.
                              Ти като не проявяваш интерес в тази сфера, има хора които се интересуват. Предупреждавам точно тях!!!! Не съм ти искал мнението и не търся внимание, че да те "занимавам". Изобщо не съм чел по назад в темата, като гледам явно е нямало и защо да го правя. Писах тук понеже заглавието е подходящо за ситуацията. А не да пускам нови теми за щяло и не щяло. Като не ти е интересно не чети, още по малко пък пиши. Ако си го казал в кръга на шегата, не съм те разбрал. Прощавай и ти.

Comment

Не съм го прочел това, изтрий го
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X