If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това ми напомня една много реална история на вуйчо ми - любимата му. Отишъл в градската тоалетна в Пловдив нашия да се облекчи и от двете му страни мъже в черно правят същото и го гледат
Въпрос от мъжете в черно:
- Ти да не си мутра?
- Не що!?
- Ми ква е тая бухалка в ръцете ти?
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
На вниманието на всички, ТОЗИ човек е абсолютен измамник!! Поръчах дадената от него карта с уговорката за преглед и тест ( не беше спазено) да не говорим че плика в който (уж) трябваше да е дадената карта дрънчеше на ламаринки и не отговаряше дори на размерите на картата,плътността и тежестта и т.н. !!!!! ВНИМАВАЙТЕ!!!!
ALI3XPRESS (0)
Какви ламаринки какво нещо ? Колега, брат ми е изпратил пратката, че аз си имах работа.. другия проблем е, че той си замина на Бургас и по път е изпратил и пратката понеже минавал през еконт. Сега не е моя грешката, че не е сложил преглед. Ся много кофти се получава.. защото може и да е счупена .. както си ми написал, че дрънчат някакви ламаринки .... аман от несериозни.
=================================
Uglyface
Колега, не ми оставаш телефон за връзка, звъня на този от пратката не вдигаш... не ми говори глупости... плика дори не отговаря на размерите на видео карта и тежестта, не съм балама и знам какво трябва да се напипа... и това не беше видео карта.. понеже я имам същата!!!!! И какъв беше този наложен платеж от 8лв не разбрах!!!! Измамник си и това е! Дано някой по не запознат не изгори заради тебе!!!! Ще те докладвам навсякъде където мога!!!
След което следва това в опит отново да коментирам в обявата му, защото ги изтрива:
Грешка
Не може да коментирате и оцените обявата, защото продавачът е ограничил достъпа ви.
Първият сигнал за възможна измама в една обява е липсата на телефон за контакт.
Докладвай в самия сайт за обяви.
Докладвал съм, но не мисля, че ще има някакъв ефект. Интересното е, че даже не се е постарал да ме излъже, поне да беше пратил една голяма кутия с наложен платеж 100лв. А аз получавам само цената за доставка.. но дори и нея не съм платил и обратното връщане. Абсолютен глупак. Поне да се беше постарал.
Абе ти не виждаш ли автора на темата как са го прекарали, та ни занимаваш с твоята видеокарта?! Да го награбят две мадами и да му изпият всичката минерална вода срещу некъф презрян секс си е направо престъпно.
Пък тия чекиджии в прехибалника, как изобщо се занимаваш с тях, тва там са болни хора повечето.
Абе ти не виждаш ли автора на темата как са го прекарали, та ни занимаваш с твоята видеокарта?! Да го награбят две мадами и да му изпият всичката минерална вода срещу некъф презрян секс си е направо престъпно.
Пък тия чекиджии в прехибалника, как изобщо се занимаваш с тях, тва там са болни хора повечето.
Ти като не проявяваш интерес в тази сфера, има хора които се интересуват. Предупреждавам точно тях!!!! Не съм ти искал мнението и не търся внимание, че да те "занимавам". Изобщо не съм чел по назад в темата, като гледам явно е нямало и защо да го правя. Писах тук понеже заглавието е подходящо за ситуацията. А не да пускам нови теми за щяло и не щяло. Като не ти е интересно не чети, още по малко пък пиши. Ако си го казал в кръга на шегата, не съм те разбрал. Прощавай и ти.
Comment