Известие

Collapse
No announcement yet.

ВНИМАНИЕ! СТАНАХ ЖЕРТВА НА ИЗМАМА!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Kaзвай къде са мацките - ще нося от Била стекче минерална вода и още двве големи билски чанти с тоалетна хартия (щото обемна и ще изглеждам с много покупки) - даже за да ги привлека ще взема от един приятел разни чанти като от шопинг в мола- уж имам в колата и разни други маркови нещица - да измият стъклата , да направят шоуто, да направят една свируга и да отнасят стекче вода и чанти напълнени с стари вестници - мисля доста ефтинко ще ми излезе миенето на стъклата и...другите екстри - пък че даже и от две

Не го пази само за теб сподели на кой паркинг
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      ВНИМАНИЕ!!!!

Разказ на потърпевш:
      Станах жертва на ИЗМАМА на паркинга на Била-та до нас (чувам че се е случвало и на други из цялата страна)

Пазете се, да не ви дойде на главата и на вас. Ето каква е схемата:

Тъкмо си подреждах покупките в багажника ... Почнаха да ми мият (безплатно) стъклата. Едни сочни, едни напращели деколтета, едни изпънати копчета - ум да ти зайде...
      ....
      Качиха се с мен в колата, и по пътя стана страшно. Почнаха да ме опипват, да се събличат, да ме целуват, да се целуват... После по-хубавата мина на предната седалка, наведе се и ме започна с едни неземни френски специалитети...

През това време обаче другата тихомълком ми отмъкна стекчето Горна Баня !!!
      С две думи - внимавайте ! Пазете се ! Това може да се случи и на вас !!!
      Блазе ти, кажи коя БИЛЛА е, щото аз жвиея до една, ама ходя пеша, може пък да ми лъснат обувките, в нашата подобни черпят с пиене ама е мнооого малко
      Last edited by fred; d.m.y г., 22:18.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
        О ,не се коси,достатъчно ни забавляваш в 156/147 радела
        Ти на кола под капака поглеждала ли си някога, че съм те бил и забавлявал. Само невежите и нежалещите да се научат могат да се забалвляват с тези които поне се опитват. Не всеки се ражда научен. Аз научих много от този форум, както и много се прецаквах на моменти, но какво значение има?

Да те хвана да те питам под капака кое какво е ще ти се хиля с г**а си сигурно ама айде. Моля без такива повече, че се обиждаме на лично!
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

бахххххххххххх ако трябва щв жертвам стекове и с 20 литрови води
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Блазе ти, кажи коя БИЛЛА е, щото аз жвиея до една, ама ходя пеша, може пък да ми лъснат обувките
            Тази измислица я копнах от някъде... викам да стане весело

Comment

Тази измислица я копнах от някъде... викам да стане весело
              Ясно, готино е, благодарим ти
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

тотално изтрещели сте вече
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Плаша се вече...
                  Днес цял ден аз бях пасажер... това не се беше случвало доста отдавна, мен да ме возят. Та какво се загледах малко в хората.. минувачи разни..
                  Лелеее... страшна картина... сумати народ видях дето вървят и сами си говорят
                  Чак да се притесни човек, кой всъщност не е наред... аз дето го намирам за не нормално или ония, дето си ходеха и мърмореха нещо сякаш не са сами

П.П oem това не е реплика към теб. Просто като стана на въпрос за изкукването.
                  Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 23:31.
                  ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                    Плаша се вече...
                    Днес цял ден аз бях пасажер... това не се беше случвало доста отдавна, мен да ме возят. Та какво се загледах малко в хората.. минувачи разни..
                    Лелеее... страшна картина... сумати народ видях дето вървят и сами си говорят
                    Чак да се притесни човек, кой всъщност не е наред... аз дето го намирам за не нормално или ония, дето си ходеха и мърмореха нещо сякаш не са сами

П.П oem това не е реплика към теб. Просто като стана на въпрос за изкукването.
                    Добре дошъл in the real world Насе...аз като работещ на обществено място на което контактувам със стотици хора на ден, мога да ти кажа....никой не е сам бате....Както казва един мой клиент - "В Космоса има вече изпратени спътници, които изпращат сигнали до чипове, които се намират в мозъка ти и ти ставаш подвластен"......
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Цитат:
                      Първоначално публикувано от viki :
                      О ,не се коси,достатъчно ни забавляваш в 156/147 радела

Ти на кола под капака поглеждала ли си някога, че съм те бил и забавлявал. Само невежите и нежалещите да се научат могат да се забалвляват с тези които поне се опитват. Не всеки се ражда научен. Аз научих много от този форум, както и много се прецаквах на моменти, но какво значение има?

Да те хвана да те питам под капака кое какво е ще ти се хиля с г**а си сигурно ама айде. Моля без такива повече, че се обиждаме на лично!
                      тва "не се коси...." беше за търтейо май май... та не се коси oem
                      147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                      Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                      156 2.4 JTD - ex

Comment

Пффф точно преди края на пост-а си мислех да питам на коя Била? ... жалко
                        Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                        Fiat Brava JTD

Comment

ВНИМАНИЕ!!!!

Разказ на потърпевш:
                          Станах жертва на ИЗМАМА на паркинга на Била-та до нас (чувам че се е случвало и на други из цялата страна)

Пазете се, да не ви дойде на главата и на вас. Ето каква е схемата:

Тъкмо си подреждах покупките в багажника (стекче минерална вода Горна Баня от малките), и ми се залепиха две супер мацки. Рекламираха някакъв специален препарат за миене на авто стъкла. Почнаха да ми мият (безплатно) стъклата. Едни сочни, едни напращели деколтета, едни изпънати копчета - ум да ти зайде...

Пълен абсурд да не се загледа човек. Та както и да е - свършиха, предложих им бакшиш - отказаха, но ме помолоха за сметка на това да ги закарам до другата Била, за да продължели промоцията там.

Викам им - няма проблем.

Качиха се с мен в колата, и по пътя стана страшно. Почнаха да ме опипват, да се събличат, да ме целуват, да се целуват... После по-хубавата мина на предната седалка, наведе се и ме започна с едни неземни френски специалитети...

През това време обаче другата тихомълком ми отмъкна стекчето Горна Баня !!!

С две думи - внимавайте ! Пазете се ! Това може да се случи и на вас !!!

Същото ми се случи и миналия понеделник, единия от вторниците, два пъти в сряда, още веднъж в четвъртък, и отново тази сутрин.

Утре пак ще ходя. Свърши ми водата !
                          епа ако ми кажеш шо им е водата на мацките ,евауа

Comment

Еееххх за рецепта сме всичките ма айде

Comment

Мамоооооооооо тамън сложих кашон с Жонита на задната седалка и реших да обикалям билите, кви са тези теми бееееееееееееееее аааааааааааааааа
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                                тотално изтрещели сте вече
                                По Коледа стават чудеса
                                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                                Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                                X