If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E тея са забравили да погледнат москвича и шкодичката - там може и да са с последните модели рафиоприемници на респром
Иначе до нашия блок не ги бяха гледали а бяха разбили и изтърбушили 5 автомобила - моята беше на 7-8метра от последния разбит автомобил-на съквартиранта ми - едно Кларионче назад+ново стъкло+един парфюм Хюго енерджи + очила за 180 кинта.
Мамичката им д...а и на буклуците дайте да им организираме една веселба на тия нещасници. Залагаме им капанче и се покриваме и си пииваме спокойно и когато започнат да барат кайто с каквото може ги почваме
Мамичката им д...а и на буклуците дайте да им организираме една веселба на тия нещасници. Залагаме им капанче и се покриваме и си пииваме спокойно и когато започнат да барат кайто с каквото може ги почваме
Е туй с капанчето от кога съм го замислил и като ни паднат бой бой
Днеска един приятел цяла сутрин обикаля за стъкло на ауди 90 заради някакви мангали който взели само долната част на сд-то
ако не се лъжа от БМВ форума си бяха спретнали подобна забава...и бяха понабили доста народ.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Миналата година бех на подготовка за мисия в 110 бригада в Пловдив, по едно време чувам патаклама пред поделението и гледам че колегите тичат натам. Викам си чакай да видя, че и моят алфонсо е там на паркинга, излизам отпред и кво да видя - 4 мангала ядат такъв бой от 30-тина колеги че пушилка се вдига /буквално/ После разбрах че манговците счупили на колега на Пасатора десното предно стъкло и пробвали да вземат CD-то, неговата аларма на тих режим и с пейджър. Подбрал той 5-6 човека и към паркинга, постепенно към веселбата се присъедини и още колеги. По едно време чак ми дожаля за циганетата, но бързо прогоних тази еретическа мисъл, а тия 30-тина момчета ритаха с кубинките като за 300, та чак когато циганетата останаха да лежат неподвижно на земята, чак тогава се поспряха и звъннахме в полицията, ма додето дойдат полицаите циганите се освестиха, дойдоха куките и викат че от тия пари за стъклото нема да види колегата, можело да ги приберат за малко, но после пак щели да ги пуснат, та ако решим да си оправим сметките на място пък те щели да "позакъснеят" да дойдат на сигнала..... и пак се почна - куките пият кафе на 50-тина метра а колегите тренират "обезвреждане на иракски терорист- камикадзе" - ГОЛЯМ БОЙ, Ви казвам не бях виждал такова нещо, единия мангал остана без всичките си предни зъби, а за счупванията ....... кой ти гледа, бой и тва е!.....
Един месец бехме там и около 110-та не се виждаше кьорав циганин...хората от съседните блокове взеха да ни поздравяват и да ни черпят кафета, щото доста се бяха напатили!!!
Та ако решите да спретнете подобно мероприятие - да знаете не вярвайте на циганина който се прави че е в безсъзнаните, като падне и вземе да се прави на умрял - бийте го още 30-тина минути .....поне!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Лошото е, че в тази държава нашите продажни политици изъднаха мангала в бог...заради парите от фондовете за подпомагането на въпросните мъргави изроди.
Няма нито една снимка на мангал в РПУтата....от тези албумчете дето ти ги дават да гледаш като те оберат например.
Чисто и просто вече напрежението нарасна много...хората почват да не издържат...до като една измет краде държвата(политиците) друга измет ни краде дирекнто нас (крадци,мутри, мангали)...и понеже и двете съсловия са измет...се подкрапят и ние сме потърпевшите.
Чудно ми е до кога ще издържим и ще ги избием до крак...политици,мангали,мутри и т.н.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Лошото е, че в тази държава нашите продажни политици изъднаха мангала в бог...заради парите от фондовете за подпомагането на въпросните мъргави изроди.
Няма нито една снимка на мангал в РПУтата....от тези албумчете дето ти ги дават да гледаш като те оберат например.
Чисто и просто вече напрежението нарасна много...хората почват да не издържат...до като една измет краде държвата(политиците) друга измет ни краде дирекнто нас (крадци,мутри, мангали)...и понеже и двете съсловия са измет...се подкрапят и ние сме потърпевшите.
Чудно ми е до кога ще издържим и ще ги избием до крак...политици,мангали,мутри и т.н.
Подкрепям!!!
Ех ако знаеш от кога чакам този момент/ а и всички ние/....така ми е накипяло че.....един ден ще извия врата на първия срещнат мангал, а за другото си прав те са само тези дето "...ядат баницата..." по опасни са тия дето им я дават и се крият зад разни комитети и етнически партии /знаеш за кои говоря/ - на тези е важно да се "извие" врата!!!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment