Известие

Collapse
No announcement yet.

Крадлива Нация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами дайте да направим една хайка сериозно
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Всяко лято като дойде лятната ваканция около нас всяка седмица има по един разбит гараж. Не знам с какво точно да го свързвам... Аз както работя по Джулиета нощем в гаража и все се ослушвам да чуя, ако става "нещо" наоколо. На няколко пъти съм изхвърчал навън с тръба и фенер и съм претърсвал двора и всичко наоколо, но все е било фалшива тревога. Много ми е мерак да сбарам тия пишльовци дето все разбиват гаражи около нас и дано са същите, които гепиха акумулатора от колата на баща ми.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Между другото вече има много евтини видео камери за наблюдение...почват от около 20тина лв.

Може да наслагаме да записваме и...като ги видим...бой,бой

Ще трябва да се организирме...трябва да видим от кой квартал да започнем...май в Люлин сити ще ни върже най-бързо
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

При видео наблюдението няма да я има ловната тръпка . Друго си е да спрем една кола с фолио на прозорците пред нас, да се кротнем вътре и да чакаме... Като дойдат наркоманчетата ги чакаме да отворят гаража и да влязат вътре и после в затвореното пространство сме ние
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

дааааааааааааааааа добра идея само да я приложим на практика за такива как ме сърбят ръцете че Опела 5 пъти го разбиваха
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Идеята е добра!
              Мога да поема нощна смяна на наблюдателницата
              Alfa Romeo 145 1,6 Boxer 12.95

Comment

Аз сега се сетих как миналата пролет хванахме трима, тогава само разкъртиха ключалката на колата и аз със още 4 души ги хванахме и викнахме собственика защото го познаваме и той като доиде с крак от маса добър бой изядоха и после пусна жалба в районното. аз със още 1 момче (тъй като ние ги видяхме) давахме показания и преди 5-6 месеца пак ни викаха да даваме, но нищо не бяха свършили естествено, само ни казаха че тия имали още поне 3-4 жалби срещу тях и досега разследването до никъде не е стигнало.

Comment

Колеги,колеги не му е майката да се бият тези където крадат касетофони от колите или други дребни неща.То полицаите са за бой щото нищо не са направили пък и цялото правителство ,ама такъв народ сме ,седим и нищо не правим колкото и да ни мачкат,после дай да бием циганите....
                  И понеже знам,че веднага ще се намери някой да каже "Ми що ти не направиш нещо" , ще помоля такива хора да си спестят приказките...
                  http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Първоначално публикувано от Aquila
                    Колеги,колеги не му е майката да се бият тези където крадат касетофони от колите или други дребни неща.То полицаите са за бой щото нищо не са направили пък и цялото правителство ,ама такъв народ сме ,седим и нищо не правим колкото и да ни мачкат,после дай да бием циганите....
                    И понеже знам,че веднага ще се намери някой да каже "Ми що ти не направиш нещо" , ще помоля такива хора да си спестят приказките...
                    не си прав-КЮТЕК МУ Е МАКЯТА!!!
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                      Първоначално публикувано от Aquila
                      не си прав-КЮТЕК МУ Е МАКЯТА!!!
                      Не казвам,че като го видиш да краде трябва да седиш и да не правиш нищо,но в една нормална държава неможе нещата да се оправят със саморазправия, защото става пълна анархия или с две думи - едно нищо
                      http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Ето и най новият пресен случай. Днеска в центъра към 7 ч на един приятел му взели само долната част на сд-то и сега лепеше тиксо с наилон та да не му влиза сняг. И паркирам си аз две преки по надолу и ко да вида две изпаднали наркоманчета от нашия квартал се мотаха по тъмното ама друсаниии уж се подпират по колите. дали имаха общо с на моя човек сд-то не разбрах че бързо изчезнаха мамицата им.

Comment

е т'ва е брутално просто..........

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &highlight
                          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

стига бе това не е истина
                            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

...Гадовете са готови на всичко, мамка им крадлива...ако направим една хайка в Младост до 1ч. през ноща ще сме набили поне 4 урода!!!
                              ...I ain't talkin' bout Playboy
                              'Cause silicone parts are made for toys...

Alfa 156 1.6 TS

Comment

Working...
                              X