Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗА ИН_ВИВОто и депутатчетата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Стенограма се казва, а не хистограма.
    ...
    Ще знам за напред

Аз не съм гледал снощи предаването ама сутринта тоя беше хванал амнезия - не помни къде е седял, обаче беше сигурен че не е казвал такова нещо, но въпреки това би се извинил на жената ако тя настоява Шашава работа, но може би е време да почнат да прават тестове за алкохол и наркотици на депутатите преди раб ден (когато се явяват де че при тях винаги е празник що се отнася до работно време )

EDIT:
    ...
    А в каква връзка го е казал и какво точно е казал въпросният за ин витро и ин виво - това разбра ли се?
    ...
    Ми каза че това били просто бъзици. И те били хора и имали нужда от разчупване на обстановката и някой може и да го е казал ама не бил той
    Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 16:04.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Comment

Стенограма се казва, а не хистограма.
      А в каква връзка го е казал и какво точно е казал въпросният за ин витро и ин виво - това разбра ли се? И защо Слави, след като толкова милее за истината, не направи първо разследване тихомълком и когато има някакви годни доказателства, тогава да прави изявления по телевизията? Защо възстановката на Антония Първанова беше на живото предаване а не зад кулисите? Какво се получи сега - първо беше Борислав Китов, после Симеон Василев, после Емил Константинов, утре кой знае кой ще бъде набеден. Сега дори да с еоткрие истинският виновник, никой вече няма да вярва. Затова казвам, че един галфон като Слави може да опорочи и най-благородната кауза.
      А точно тая Антония Първанова, която извъртя бая игри с фармацията, ти викаха Антония Фарма пък един морал има.....Тво си беше чисто предизборно мероприятие
      А хистограма има в цифровите апарати и показва дали са правилни настройките на експозицията, по принцип
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Пуснаха по Нова ТВ и аудио запис от заседанието..

Ясно се чува, как председателя на комисията прави забележка на Константинов да спре с неуместните закачки за ин-виво......

Трагични са.

Този, който го е казал аз лично бих го смазал...
        Това не може да е МЪЖ.
        Той е ЛЕКЕ.

И ако "другарите" му го покрият, то и те са ЛЕКЕТА.
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
          Пуснаха по Нова ТВ и аудио запис от заседанието..

Ясно се чува, как председателя на комисията прави забележка на Константинов да спре с неуместните закачки за ин-виво......

Трагични са.

Този, който го е казал аз лично бих го смазал...
          Това не може да е МЪЖ.
          Той е ЛЕКЕ.

И ако "другарите" му го покрият, то и те са ЛЕКЕТА.
          Леке е твърде мила дума за нашите депутати за голяма наша жалост
          sigpic
          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
          BMW 316 Compact '95

Comment

Ние сме ги избирали.

Аз, примерно, съм седял и обяснявал не веднъж на баба ми, защо не трябва да гласува за еди кои си.

Гражданска позиция съвсем не означава от време на време да промърморим по едно "всичките духат на коне".

Когато един разумен човек има политическа визия, би следвало да я изрази аргументирано и да подкрепи най-близката до идеята му партия или личност, а евентуално и да се включи активно в популяризирането на тази визия/идея.

Преди няколко дни гледах шоуто на онзи галфон, както го нарече колегата - той призовава да не се гласува. Е, да, браво - да дадем шанс на същата коалиция да управлява пак, направо казва.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

живко, политически грамонтите хора в този форум се броят на пръстите на едната ми ръка и ги познавам лично
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

знам
                ама да си мълча ми се струва по-глупаво
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

просто не е тука мястото за такива дискусии
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз гласувам от първите в БГ демократични избори (след промените). Всеки път.

Мнението ми е за този конкретен депутат.
                    Чувствата ми към него лично! И ако го покрият...чуствата ми към колегите му...
                    Не обобщавам необосновано.

Comment

"Всичките са маскари" е идеално оправдание за овча мисъл и бъзлив задник
                      А тия дето знаят колко лесно проявяваме такива качества ни надуват главите с подобни доказателства, зер не им оскъпим поредната покупка на изборите.
                      Хайде стига се крили зад малодушието си!
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

тия дни все в пословици говоря

ето една от братския китайски народ:
                        Добър ли е човек все ще го лъжат; добър ли е конят - все ще го яхат!
                        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Комисията по здравеопазване към 40-то НС поднася своите извинения към всички български жени, които са се почувствали засегнати и оскърбени от реплика, произнесена, макар и неформално, на заседание на комисията.
                          Това се казва в обръщение на комисията по здравеопазване, което беше прочетено пред журналисти в парламента от Лъчезар Иванов, съобщи БТА.

Какво значи неформално...тук???

Заседанията на комисиите в Парламента имат пауза за обиди и нападки ли???
                          Last edited by proper; d.m.y г., 19:03.

Comment

официално си признаха най-сетне
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                              Прав си.
                              Да не забравяме и бабичките реститутки на Костов. Докато са живи, ще гласуват за него, заради реституирани имоти по Витошка улица и други, преди "неразработени", райони.

Но единственият начин е чрез гласуване. Полезно би било и обосноваване пред другите защо точно по този начин гласуваш.
                              Костов е единствения политик, който е оплют вкупом от цялата комунистическа и ченгесарска сган в България, целенасочено, години наред.Включени бяха преса, ТВ, всякакви други форми на обществен и политически начин на сриване.Няма такава критика, оплюване, лъжи и помия изсипани срещу някой в последните 20 години, а преди е имало, срещу Стамболов.
                              Кажи ми кои са враговете, за да ти кажа какъв си, може да се перефразира.Не е идеален, ама...дотук спирам
                              Иначе, ако така реагирахме на наглостта на последните ни управляващи, която няма аналог , щяхме да бъдем сигурно поне като Словения.Понеже тая реплика е всъщност една прашинка на фона на бунището, което те направиха

ПП нямаме реституирани имоти, нито комунисти в рода си
                              Last edited by fred; d.m.y г., 21:05.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                                живко, политически грамонтите хора в този форум се броят на пръстите на едната ми ръка и ги познавам лично
                                156 1.8 TS

Comment

Working...
                                X