Известие

Collapse
No announcement yet.

тея куки... зеха мноу си верват

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тея куки... зеха мноу си верват

http://www.dnes.bg/article.php?id=62832

бе тея нещасни полицай зеха мноу си верват...сутрин стачкуват, по обяд с палката скубят сиромаси .,.. вечер буйстват по нощните клубове .... и на края "полицаите не са извършили престъпление от общ характер и затова няма да бъдат разследвани"
    бахти и повярвалите си полицаиии
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Гарван...гарвану, око не вади(стара поговорка)
    От най ниския чин до най високия си верват...щото едно време в една песен се пееше: "Осем милйона ченгета...осем милйона мишлета
    А на свтбите ги редяха на масата...роднина полицай, роднина полицай....за да не се издъни някой..и същевремено да се докладва
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Не бива да се ОБОБЩАВА, това е глупаво. Няма държава без да има МВР. Това е 80% от държавността. Наистина има проблеми и то огромни, но дори и там сред тях има все още достойни и честни хора. Заплащането им наистина е мизерно. Имаше скоро подобна тема там се поизписа доста.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
        Не бива да се ОБОБЩАВА, това е глупаво. Няма държава без да има МВР. Това е 80% от държавността. Наистина има проблеми и то огромни, но дори и там сред тях има все още достойни и честни хора. Заплащането им наистина е мизерно. Имаше скоро подобна тема там се поизписа доста.
        стиа па ти мизерно
        земат по 800 лв и на горе ... без да говорим тва което си заработват отделно
        да не говорим, че сичките мутреят с нови коли и т.н.

и тръгнали да стачкуват
        и да беснеят по клубовете
        баси мърлячите

като те спрат на улицата с колата са чудят как да ти земат 40 50 лв .... ако тва е полиция ... достойна и т.н. здраве му кажи

Comment

мдам, трябва да ги задължат да имат образование
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

не е така баш колега има си ги помярета на всякаде ама има и пичаги които са малко под 40% а другите са хем боклуци извинявам се за изказването,хем и алчници.Като те спре ако немаш нарушение се чуди как да те преебе но има некои каже ти ае бегай ама другият път внимавай.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD SportWagon

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
              стиа па ти мизерно
              земат по 800 лв и на горе ... без да говорим тва което си заработват отделно
              да не говорим, че сичките мутреят с нови коли и т.н.

и тръгнали да стачкуват
              и да беснеят по клубовете
              баси мърлячите

като те спрат на улицата с колата са чудят как да ти земат 40 50 лв .... ако тва е полиция ... достойна и т.н. здраве му кажи
              В повечето случай това което ти вземат....сам им го предлагаш!...не, че ги защитавам!
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                В повечето случай това което ти вземат....сам им го предлагаш!...не, че ги защитавам!
                нещо бъркаш .... в повечето случей сами си го казват.... "имаме нарушение кво правим?" демек дай 30 40 лв и отивай ....
                тея са станали такива просеци ....че не е истина просто

Comment

На американските патрулки пише "To serve and protect" - демек да служат и защитават. А сега да попитам някой от форума да си спомни кога за последно някой от нашите пумияри с униформи му е помогнал или го е защитил? Първо гръмнаха момиче в центъра на София, пуснаха го ченгела мръсен, послед един затри цяло семейство пиян като свиня в "Дружба", пак нищо. В Ст. град е фраш с ченгета, но те семестят само от един ъгъл на друг, за да дебнат балъци да им смъкнат някви кинти. Тая сган тръгнала да иска пари. Ами колко взимат останалите хора, че те да прибират повече, а като добавим и рушветчетата и ви ставя ясно. Навсякъде полицията не е особено високо платена. От наште ченгета направо ми се драйфа!
                  (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

На всичкото отгоре тия дето трябва да обикалят кварталите за да следят за реда и да не обира някой хората им дали палки и по цял ден и нощ спират само коли.
                    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Защо ли на мен, от 20 спирания нито веднъж не са ми искали пари и не съм им давал. Актове понякога да, но това е живота.
                      Недейте да плюете така бе хора, искам един месец полицията да спре да работи и да видим тогава какво ще стане.
                      К.М.

Comment

нали правим разлика между различните служби в полицията?
                        от едните полза няма
                        от другите има огромна
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                          Защо ли на мен, от 20 спирания нито веднъж не са ми искали пари и не съм им давал. Актове понякога да, но това е живота.
                          Недейте да плюете така бе хора, искам един месец полицията да спре да работи и да видим тогава какво ще стане.
                          Какво ше стане? най-много да падне престъпността с 20 - 30 %. Не знам за вас, обаче аз откривам уникално сходство между сегашната ситуация в Бг и тази в Дивия Запад преди 150 г.
                          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                            Какво ше стане? най-много да падне престъпността с 20 - 30 %. Не знам за вас, обаче аз откривам уникално сходство между сегашната ситуация в Бг и тази в Дивия Запад преди 150 г.
                            Е не, това сега е залитане в крайности. Защо винаги трябва по този начин да се изкарваме най най най -лошите най- черните. Не е така. Къде отиде в дивия запад бре човек. Аз сега не мога да очистя някой, защото ми е набил шамар в кръчмата и после да препускам волно из градО.
                            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от MONI Покажи съобщение
                              На всичкото отгоре тия дето трябва да обикалят кварталите за да следят за реда и да не обира някой хората им дали палки и по цял ден и нощ спират само коли.
                              Плюс това,най-голямата простотия е,че когато си в нарушение не могат да те глобят и трябва да чакаш КАТ,да ти пише акт.А това означава мин.30 мин.в най-добрия случай.Не ги интересува дали си на работа,бързаш ли за някъде и т.н.Последните два пъти като ме спираха такива им оставих документи,кола,ключове и тръгнах да си хващам такси,като най-любезно ги попитах в кое районно да отида,да си взема нещата и да подпиша акта!!!!И в двата случая ме пуснаха, като ме убеждаваха че не съм прав!
                              Прав е колегата-вместо да ни пазят от обири и тем подобни,и те гледат лесното.По една палка в ръка и бахти кефа!!!
                              sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.

Comment

Working...
                              X