Първоначално публикувано от Kuku
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
й - има ли то почва у нас???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениесакам да каам.sigpic
Comment
-
Преди 4-5 дена като одих на село да доразглобя едни останки, и пред магазина съм забравил една тъпа борсета дето в нея държа всякакви боклуци, ненужни хартишки, и прочее неща от 3-4 необходимост, и я е намерил един от селските овчари, така и не му разбрах името......обиколил в дъжда половина село дорде научи къв съм и каде да ме намери, викал 10 минути пред вратата щото от музика в гаража не съм го чул, и добре че случайно излязах да видя че някой дреме като мокра мисирка отпреде за нещо дето дори и не разбрах че съм го забравил, но той беше изключително притеснен че видите ли вътре имало 10-20 кинта, и нарочно ме накара да ги видя че са там, като още 15 минути ми се извинява че се наложило да го отвори за да разбере на кого принадлежи.........тъп и прос селски овчар, дето единствения му досег с химикала е ако трябва да се разпише някъде за пенсия......
Вчера заради една костюмирана гад, която има поне 2-3 висши за длъжноста която заема, изгубих така да речем 100 кинта, като той знаеше че от цялата работа няма да спечели нищо, като цяло му беше се тая за мене, но ми го навря юнашки и грамотно.....иначе сигурно ако препише Записките на захари, я има една 2 грешки, я не.......ама е гад долна......но грамотна гад.....
Така че лично на мен не ми дреме кой колко е грамотен, какво образование има, и прочее.....стига ми да е човек......а не гад...макар и грамотна......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениевинаги съм твърдяла, че най-интересните неща за себе си научавам последна.нИ мое се сети 'ко те вълнува по форумите
п.п.
Пчелице ,
сеирджии с ù ли се пише“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
божке, що писаници за една буква...
'айде после да видим колко може да се изпише примерно за Ь и правилата за употребата му
сега сериозно: абсолютно вярно е, че хората масово стават все по-неграмотни (без значение дали са млади или 'учили по татово време'); и аз доста се дразня от някои неща, ама по-добре е да се възприемат от комичната им страна
другата гледна точка обаче също я има: езикът/правилата се променят във времето според употребата им (погледнете книги от преди няколко деситилетия с повече български букви; сега има слухове за отпадане на пълния член...)166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениене
Между "е" и "р"...нетрябва да има "и"...иначе някак си турска ми се вижда тая дума...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеда, ама не
Между "е" и "р"...нетрябва да има "и"...иначе някак си турска ми се вижда тая дума...Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеда, ама не
Между "е" и "р"...нетрябва да има "и"...иначе някак си турска ми се вижда тая дума...
има ли почва у нас ? - неsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениебеше отговор на първоначалния въпрос на търтея
има ли почва у нас ? - неПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениесеир
време е да дръпна ръчната!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение...трети ден вече участвам в тоя филм
време е да дръпна ръчната!Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеТи ше я дръпнеш ама ако е много студено може тотално да се лишиш от нея...от ръчната де
даже с цялата си глупост цяла тем съсдадох...Празници....
Е за това иде на реч симпатягоПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениее което си е си е
петър първи е идиот
Па аз нарочно си драскам къде ми скимне и къде й тъй като съм жестоко обиден на 99% от хората които ми пишат фамилията, която е Пайчев а не Пеичев. Разликата във звученето е особенно дразнеща за мен та хич не ме боли за и-то и й-то
Comment
Comment