Първоначално публикувано от vikoalfa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пълнене "до горе"
Collapse
X
-
ако е за алфата
първо пистолета ще изключи много рано
защото нафтата се пени
след като изключи можеш да доливаш още доста
относно мерилката
един път вдигнах шела до нас на крак
и наистина колонката сипа точно според БДС стандарта
обаче БДС-стандарта е +- 200 грама на 20 литра
при показания на колонката точно 20 литра
в мерката липсваха точно 200 грама
Comment
-
Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщениеи наистина колонката сипа точно според БДС стандарта
обаче БДС-стандарта е +- 200 грама на 20 литра
при показания на колонката точно 20 литра
в мерката липсваха точно 200 грамаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
На моята досега не съм хващал да ме мамят. Винаги зареждам на една и съща бензиностанция и в повечето пъти до горе. Даже последния път като стигнах на бензиностанцияте се чуваше звук в резервуарка като смучене на сламка в празна чашата... тогава сипах точно до капачка 48.5 литра при 50 литров резервуар. А иначе имам наблудения, че от ОМВ колата нешто дига разхода ....
Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Comment
-
Абе 200 грама ще ги преживеем . На една колежка при желанието и "До горе" започват да зареждат - сеща се че забравила нещо в колата и бензинджийчето клекнало до колата си пълни едно тубенце за нейна сметка - така че внимавайте с крайните колоники2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеАбе 200 грама ще ги преживеем . На една колежка при желанието и "До горе" започват да зареждат - сеща се че забравила нещо в колата и бензинджийчето клекнало до колата си пълни едно тубенце за нейна сметка - така че внимавайте с крайните колоники156 1.8 TS
Comment
Comment