Известие

Collapse
No announcement yet.

За хубавите ябълки, прасетата и разни други ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няма грозна жена,има трезвен мъж

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      .....лошото е че няма връщане назад!
      Живота продължава...ще изтърпи, някоя друга подигравка..ама кофти става когато любов се зароди у крокодила
      е то това е продължението на лафа - крокодилът говори и вика "обичам те!"
      П.С. Тебе трябва да те анпивам някой път - ти знаеш за кво.
      Last edited by koolio; d.m.y г., 11:27.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Остави го за догодина, че тая ми дойде алкохола в повече
        Оправи ли красавицата?
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Ясно е че е от пиенето, няма грозни жени, когато пиенето е достатъчно,
            http://zazz.bg/play:6142b8f5 само да не се прекалява че.... туко виж не Плейстейшън ами някоя 159-ка ще видя там и...
            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
            sigpic

Comment

Само да питам :-Това е антипод на "Напивам" или....
              Само да споделя , че преди години един готин приател се появи на купон с "Чудовище"- в буквалния смисъл (,и на въпроса :-Кво става? ,отговори: "Ми то си екзотика ,бе бате!- Кога ще ти се падне............
              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
              Автогаз сервиз-
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

аз държа да се оплача че вчера една гад близо 80 кила на ръст 1,60 грозна като тибетски як след запой най-брутално ме налази и опипа пред свидетели!!! ебем ти аз толкова не мога да пия! след това дойде приятелката й (която аз познавам добре) да ме пита дали съм я бил аресвал гадта.....най-спокойно й обявих че 1-во не съм в 3-ти клас да си говорим с посредник, който е лайно по презумция и 2-ро онази ако наруши душевната и физическата ми цялост отново такава глава ще й шибна, че идея си няма.
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
                  http://zazz.bg/play:6142b8f5 само да не се прекалява че.... туко виж не Плейстейшън ами някоя 159-ка ще видя там и...
                  Еееее, разбира се, никакво каране, само на компютар може
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Може да му е писнало от "перхидролени лигли" , знам ли,ако е достатъчно платежоспособен че чак да му писнат. Пък може и да си е извратеняк .По принцип хората си плащат за удоволствия и гевезалъци, но има такива дето обичат да се гаврят с тях (в сексуалния смисъл на думата)
                    Пък може това да е поредното доказателсто за влиянието на алкохола : с поооовечко алкохол човек е готов на какво ли не без никакви спирачки. Само да не стане като един колега дето така се напили че отишли в гей-клуб и на сутринта потника осран ,и няма спомени какво е станало , малиии...
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                      Само да питам :-Това е антипод на "Напивам" или....
                      Само да споделя , че преди години един готин приател се появи на купон с "Чудовище"- в буквалния смисъл (,и на въпроса :-Кво става? ,отговори: "Ми то си екзотика ,бе бате!- Кога ще ти се падне............
                      хахаха, то верно си е екзотика. Козметиката вече е в състояние да направи и най-големия крокодил на дискотечна светлина да изглежда добре. Трудно е да се хване нещо натурално от гората.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Стова не се бъзикайте.Аз преди много години в една компания си прекарах пректасно с една мадама.Беше много готина.беше ми и на мене много готино.На сутринта всички се ебаваха с мене:ама ти спа с ПИГИ.Да бе,беше малко закръглена,ама ми беше готино с нея.Имаше невероятен интелект.Побеснях след години,като разбрах,че е станала чалгя звезда.Тя ме успокои:ами това искат хората и това се продава.Като ми гледат циците,да не би да ги барат?!Не всичко е такова,каквото изглежда
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

И коя е тя?
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Преслава бе, не схвана ли?
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Аз преди много години в една компания си прекарах пректасно с една мадама.
                              Преди много години......Май ИВАНА ще да е
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                По грозните жени правят добър секс защото имат чуството, че им е за последно!
                                Ама незнаят, че утре може пак да им обърне внимание, някой подпилнал малдеж
                                Вярно е! Това убавиците...

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                                X