Преди известно време пътувах с Белла-та и слушам не какво да е,а Хоризонт ... там две лелки водеха дебат относно потребителите на различни форуми .... то не бяха обаждания от слушатели,то не бе чудо ... в края на предаването стигнаха до заключението,че потребителите на форуми биле хора с понижено ниво на интелект....демек тъпи биле...
Ей сега ми е интересно вие как определяте средностатистическият потребител на форум?
И могат ли всички потребители да се сложат в една графа или има различен тип потребители и ако е така в какви графи спадат те според вас ?
За вас не знам,но лично аз срещанх страхотни хора покрай точно този форум.
С огромен интерес и желание ходя по срещите защото винаги има какво да се научи и смятам,че сред потребителите тук има големи мозъци ...
Вие сте на ход ... що за животно е това форумният потребител ?
Ей сега ми е интересно вие как определяте средностатистическият потребител на форум?
И могат ли всички потребители да се сложат в една графа или има различен тип потребители и ако е така в какви графи спадат те според вас ?
За вас не знам,но лично аз срещанх страхотни хора покрай точно този форум.
С огромен интерес и желание ходя по срещите защото винаги има какво да се научи и смятам,че сред потребителите тук има големи мозъци ...
Вие сте на ход ... що за животно е това форумният потребител ?
Comment