Известие

Collapse
No announcement yet.

Дупки, дъжд, мъгла и тъмнина...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дупки, дъжд, мъгла и тъмнина...

Напоследък, откакто времето се скапа...Почна да вали, да се пускат едни мъгли итн съм забелязал, че всяка втора дупка тип "кратер" е моя!!! Сърцето ми се къса като чуя как изтропва в ямата...
    Не знам в мен ли е проблема - ама мисля че очите са ми добре....Като караме 2 коли една срещу друга, не виждам абсолютно нищо пред мен...Явно си плача за ксенон, защото с тези фарове не видя абсолютно нищо!

При вас как е?
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Същото, особено на моста в Надежда е ужас, аз даже се чудех светат ли ми фаровете
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

Сега се прибирам от Пловдив в брутална мъгла . Нищо не се вижда , нито маркировката е като хората , нито фаровете ми , нито очите ми . Трябва да направя нещо по въпроса ( ксенон и очила ) .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

И аз днес бях в Пловдив и имаше мъгла още в 5 по пътя към Ст.З.
        Проблема не е в мъглата,а в това че в БГ няма нито една маркировка като хората...по мантинелите светлоотразителите не отразяват нищо...самата маркировка по пътната настилка е мизерна и не се вижда добре дори през деня ...
        Колеги,бъдете внимателни!-само това мога да ви кажа.
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

А в 1 часа беше лудница , карам с 30-40 , и е мрачно като в гъз ! Поне маркировката да си оправят . А за светлоотразители по мантинелите не говоря . . . На пътя Пазарджик - Пловдив мантинели НЯМА
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Уфф успокоих се, че не съм само аз. Бях се притеснил, че недовиждам Ще събирам пари за Ксенон
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

е аз тамън ги сабрах са трябва да правя тампони от пред ама нали си плащам данък в размер 161лв и си свиркам от строшени зъби по дупките
              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
              ех.. Малкото КуВе
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                ...всяка втора дупка тип "кратер" е моя!!!
                Ела пак да си ги мерим като почнеш да целиш всяка (а не всяка втора) дупка
                Аз съм с ксенон и работата е много по-добре от миналата година, но като е мокър пътят и лъщи, анемичната маркировка съвсем се не види...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Ксенона, че свети по добре....свети, но мисля и да монтирам от тези риболовните радари, да може да отчита какво се намира под водата, заливаща улиците ни.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                  Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Явно си плача за ксенон, защото с тези фарове не видя абсолютно нищо!

При вас как е?

От скромния ми опит с ксенон (имам го от 3 седмици) при каране в града мога да споделя, че на улица с улично осветление, с насрещно движение и мокро, практически няма разлика от обикновените крушки- пак нищо не се вижда. Значи ако го няма уличното осветление.. и насрещните коли, но е мокро - е тогава е по добре от халогените.. но иначе просто не е проблема "колко са ми слаби фаровете", а колко силни са отраженията върху пътя от отсрещния автомобил, а именно колко са силни неговите фарове...
                    147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                    Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                    156 2.4 JTD - ex

Comment

Уфф успокоих се, че не съм само аз. Бях се притеснил, че недовиждам Ще събирам пари за Ксенон
                      Нал за ноа кола сЪ гласиш - "Кросвагонььь" с ксинонти

П.П.
                      Жамал, "риболовен радар" се нарича "сонар", баце
                      sigpic

Comment

Аха.., ама все пак тая ще си я оставя за "муле" и ще си я карам в Софийските окопи и задръствания, та ще и боцна едни "ксинонти" хиихиххи

FIAT Coupe 16VT

Comment

Твойта с лупи ли е на фаровете или само така ми се струва на малката снимчица?
                          sigpic

Comment

Така ти се струва Кики Нямам лупи. Та добре че ме подсети. Защо всички 145 примерно имат, а на 147 и 156 не слагат лупи???!

FIAT Coupe 16VT

Comment

147 и 156 имат лупи само на фаровете с фабричен ксенон
                              sigpic

Comment

Working...
                              X