Известие

Collapse
No announcement yet.

Нарязаха катерушките пред блока :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

При нас в интерес на истината, при промяна на статута /на зелени площи/ бяха разлепили обяви от общината и прочее, вярно е че бяха обявени в шибани часове, работно време някъде встрани, но беше с срокове, тоест месец поне преди събранието и евентуални възражения.Правихме възражения и прочее и накрая победихме, така че, не се отказвайте ако се прави нещо друго-освен ако сте проспали срока, който се дава, ако се променя устройствения план.
    Иначе в друга съседска градинка правиха ремонт, без бетон, само отъпкаха площадката с камиони, разораха тревата, беше точно по това време миналата година
    Last edited by fred; d.m.y г., 22:46.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Абе погнали са доста градинки в София,което е добре,при майками на Семинарията реновираха основно една градинка,в която съм ритал футбол като ученик,сега е като новаПоне като няма места в детските градини,да има хубави градинки за децата ни
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

до нас кварталното игрище го изринаха, заляха с бетон на ново и вдигнаха ограда за 2 седмици
        чудното беше че ляха бетон сред нощите даже
        онзи ден свършиха с оградата
        а в съседната градинка изрязоха катерушките, които бяха от тия старите железните и преасвалтираха, но още си е градинка
        нещо някой се натяга предизборно и маже пари в последните дни преди НГ
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Абе и аз съм в Надежда 1 - ами да споделя НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО - до нас имаше една площадка и аз така се уплаших че ще почне някакъв строеж като видях как нарязаха оградата и разчистиха буренак и храсти расли сигурно 20 години - да ама се оказа че разчиствват , ще положат нова настилка и нови огради и пак ще си е детска плащадка
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ще преасфалтират градинката и ще сменят катерушките....споко
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
              хахахха тука при нас искат да преместят една улица, за да вдигнат между блоковете комплекс от 4 блока нови!!!!! кошмар просто....

"за какво ви е тази тревна площ между улицата и блока?? там само комари и песове се въдят...безполезна е...по-добре направо тротоар и улица"
              Ми не знам до вас , ама и двамата може да загубиме част от приходите си с тези калкани наоколо..........
              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
              Автогаз сервиз-
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

и пред моя блок ремонтитара и смениха катерушките на детската площадка....но файда никаква като всички дебили с кучета ги разхождат и ИЗХОЖДАТ точно в тази градинка!
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Покрай нас няма къде да строят, а и никой не иска за сега. Много съм щастлива от факта. С комшииката разчистихме храсталаците да има повече паркоместа, за да не спират в градинката. Други комшии оправиха катерушките, пътеката и пейките.(подозирам, че в зимния период пак ще станат дърва за огрев )
                  Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                  http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Не знам, защо ги режат и искрено се надявам да е някоя инициатива от рода на ремонта в детската градина на Горица, т.е. да ги подменят с нови или да направят нещо повече за детската площадка, НО ако е нещо свързано с охраняем паркинг, нов блок или нещо такова - ще се лее кръв... бал съм ти и кмет и бизнесмени и мутри
                    най-вероятно 2рото.те са всевластни и погазваши всички ценности у народа.не гледат ни старци ,ни майки,пък за децата да не говорим.

Comment

даааамм
                      А дали децата ни заслужават да бъдат ремонтирани???
                      Attached Files

Comment

Определено да
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщение
                          Покрай нас няма къде да строят, а и никой не иска за сега. Много съм щастлива от факта. С комшииката разчистихме храсталаците да има повече паркоместа, за да не спират в градинката. Други комшии оправиха катерушките, пътеката и пейките.(подозирам, че в зимния период пак ще станат дърва за огрев )
                          Да бе да....нямалко къде да сторят. Ами градинката която беше пред 139-ти блок? Нали я развлиха, разкопаха един огромен ров и искаха да строят блок с подземен гараж и магазинчета на призмените етажи. И това всичкото на това малко място! Беше по време оно когато батето тъкмо се натягаше за кмет и беше дошъл лично да спре строежа. Само дето дойде след като развалиха градинката и я разкопаха та до ден днешен си седи яма оградена с горзни метални огради.
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                          X