Известие

Collapse
No announcement yet.

Не пьтувайте за Гьрция през Кулата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
    Кво да им спазват, като никой не познава закона. Те това и изполват. Заядох се заради това, че накарали човека да си изхвърли радар-детектора, забележете невключен и намиращ се прибран в жабката. Кое и е нормалното на пикливата им държава? Дори и да е забранено да притежаваш такъв, фактът че те пускат, ама ако го изхвърлиш, не ми прилича на действия на полицаи в ''нормална'' държава.
    Непознавенето на закона не е оправдание, всички закони са публикувани и можеш да ги прочетеш, ако имаш проблеми се обърни към Външно министерство, във всяка държава се прилага някакъв закон, има си изисквания.Забележи, че колегата Мариан не е глобен, а е накаран да си изхвърли детектора, ако се чувстваш засегнат, плати глоба и после обжалвай поетапно, това е реда колега, идеята ми е, че липсата на ред е по-лошо
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
      Марияне, това наистина ли? Какво значи да ме накарат да изхвърля антирадара, понеже стоял невключен в жабката? Това законно ли е?
      Не е,но трябва да знаеш,какво да кажеш
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Би ли споделил?
        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Защо мислиш че сьм си мьлчал?Може би до някьде и договора сьс завода им да ми е помогнал.
          0888515205

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
            Радвай се докато не станат така...
            На какво? На простотията по улиците ли?
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              На какво? На простотията по улиците ли?
              Всеки прави нарушения....така че казвам да се възползваме от тази екстра докато не стане като в гърция...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Предпочитам анархия пред полицейска държава!
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Значи живееш в правилната държава

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
                    Значи живееш в правилната държава
                    Не, просто си мисля, че може да има някаква златна среда между двете.
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Няма.
                      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение
                        Няма.
                        Не мисля. Посещавал съм Италия и Испания например.

Comment

Заради такова мислене сме още ... и аз не знам къде.
                          Никога няма да се оправим, ако няма ред
                          Колегата трябва да почерпи, защото не са го глобили.
                          В Гърция и Франция са забранени тези у-ва като притежание, а не само като употреба
                          В БГ ако имаш оръжие, нямаш разрешително, а си го носиш в жабката, дали ще те накарат само да го изхвърлиш?
                          В крайна сметка, това е законът на тази държава - лош или хубав, не сме ние тези дето ще го критикуваме.
                          Само да отбележа, че Гърция е с доста по-висок стандарт от БГ, нищо че ние сме най-умните
                          Като си вкарах колата в АИ се чудеха как да не ми признаят гаранция, но ако бях отишъл до Серес, нямаше да имам проблеми Защо? Защото има правила и хората ги спазват! И нямаше да ми сложат Кастрол, вместо Селения
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            ами, ако е вграден в колата, защото има нови модели с такава "екстра"?
                            Тази екстра май само в БГ е такава
                            Всеки си носи кръста
                            sigpic

Comment

Не мисля. Посещавал съм Италия и Испания например.
                              Довърши си мисълта, че нещо не схванах....

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
                                Довърши си мисълта, че нещо не схванах....
                                Ами например там никой няма да те спре и глоби ако при ограничение 120 караш със 160, стига да не създаваш опасност за движението. Но ако те хванат за рисково изпреварване например или за превишена скорост в града, не дай си Боже за шофиране в нетрезво състояние, ще си отнесеш наказанието и няма да се спасиш с рушвет.

Comment

Working...
                                X