Известие

Collapse
No announcement yet.

Хиляди благодарности на kritika

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хиляди благодарности на kritika

Искам да кажа едно голямо публично Благодаря на колегата за отзивчивостта,подкрепата и помоща която ми оказа вчера.
    Вчера сутринта, отивайки на работа, ми се прецака съединителя и това стана точно на 5 метра от работата ми.
    На бул.България от страната на университета, трябваше да пресека булеварда,минавайки през насрещното към Руската гиназия и ...гредъ...Съеднителя ми захапа до долу и не се върна и нито 1-ва,нито 2 -ра нито никаква.
    Слава богу успях да я подпаля с включване на 1-ва при изгасен двигател,та да я подместия от средата на булеварда.
    Че там (почти в насрещното)беше абсурдно да остане.
    Обадих се малко след това на колегата kritika и след няма и половин час той изпрати неговите хора.
    Те дойдоха, докато бях в час,изчакаха ме да изляза и в междучасието им дадох ключовете за колата.
    Закараха я на майстор.Но понеже проблема със съединителя се оказа сериозен (и трудоемък) и майстора при който беше имаше вече планувана работа, та нямаше как да се заеме с мен.
    И се наложи да караме алфата при друг майстор на другия край на града и айде пак хората на kritika, абсолютно сръчно, бързо и точно ми закараха колата където трябва /
    Ами трогната съм от това супер колегиално отношение.Дай боже всекиму да има късмет в случай на проблем да попадне на точните хора,както в случая е с критика,нали в това се изразява идеята и смисъла на колегиалността.
    Безкрайно благодаря .Дай боже всекиму такива колеги

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Наистина ми става мноо гот като прочета такова нещо! Това значи, че наистина има много готини хора тук в този форум! Поздравявам Ви колежки и колеги, нека бъдем отзивчиви, когато колега закъса!!! Поздрави!!!
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

Супер! Дано не се случва на никого, но именно така би трябвало да може да разчитаме един на друг в нужда!

Браво на колегата!
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Бравос, ашколсун, аферим, машшала, дано всички станем такива
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Емо е най-големия
          1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
          1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
          2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Поздрави за колегиалноста.И аз съм помогнал на колега и пак ще помагам стига да ми е по възможностите.
            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Браво , браво !!!
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

ее-отвориш вестник,гледаш телевизия,слушаш радио все едно и също---тоя го утрепали,оня го заляли с киселина,на тоя му счупили глават с чук,а като влезнеш във форума на клуб АЛФАРОМЕО все добрини.
                продължаваите така колеги.
                така се печели уважение и приятел.

Comment

Емо е най-големия
                  Голям Голям ама поне картите да беше научил
                  Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                  159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                  NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

браво Емо
                    landikar
                    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Това не е първи случаи в който Емо се отзовава в беда !!!
                      Едно голямо Евала на такъв човек
                      Заслужаваш най-големия новогодишен подарък !
                      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Хубаво е да се знае, че има на кого да разчиташ. Особено като се случи така, че нуждата дойде в някой особено неподходящ момент...
                        Благодарности и от мен !
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Надявам се повечето хора от форума а и по принцип да са така отзивчиви.Евала колега!...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                          X