.....реших че въпреки че няма да ми трябва професионално, все пак ще е добре да имам такъв......преди седмица си поръчах една малка ескакадка, от два несвързани елемента дето да се качват предните или задните гуми, вдига се колата с половин метър, 3-4 винкела, 8-10 заварки, и тоя като ми каза 160 лв и реших че е крайно време да се обзаведа с нещо от сорта.....
Нямам идея каква е разликата между телоподаващо, електрожен, ЦеО и прочее, цени също, ся в Бриколаж разгледах между 300 и хилядо и нещо, обаче не знам точно какво - основно ще са груби заварки, ако имам нужда от нещо по финно мога и да го загладя с флекс, и прочее, но като цяло си нямам идея.....не ми трябва и боклук дето да се скапе за година, нещо средно....
Нямам идея каква е разликата между телоподаващо, електрожен, ЦеО и прочее, цени също, ся в Бриколаж разгледах между 300 и хилядо и нещо, обаче не знам точно какво - основно ще са груби заварки, ако имам нужда от нещо по финно мога и да го загладя с флекс, и прочее, но като цяло си нямам идея.....не ми трябва и боклук дето да се скапе за година, нещо средно....
Comment