Известие

Collapse
No announcement yet.

Оплакване :(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Оплакване :(

Колеги да ви се оплача какво ми се случи вчера понеже си паркирам колата в подземни гаражи и някой симпатичен младеж вероятно от ромски произход открадна решетките на отводнителните канали та наредихме на тяхно място плочки и на излизане една плочка се счупи удари ми ръба на калника който се сгъна изду се навън и опря във вратата и за капак ми отлепи декоративния праг
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
    някой симпатичен младеж вероятно от ромски произход открадна решетките на отводнителните канали
    На мен тези "младежи" не са ми симпатични.....

Comment

Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
      Колеги да ви се оплача какво ми се случи вчера понеже си паркирам колата в подземни гаражи и някой симпатичен младеж вероятно от ромски произход открадна решетките на отводнителните канали та наредихме на тяхно място плочки и на излизане една плочка се счупи удари ми ръба на калника който се сгъна изду се навън и опря във вратата и за капак ми отлепи декоративния праг
      и сега какво очакваш... ние да ти помогнем да додем да ти залепим прага или да почнем да хлипаме заедно с теб докато ти мине болката не ми е ясно защо изобщо пускате подобни теми ....навсякъде ни дебнат такива неща ами да си внимавал ко си хукнал да хленчиш пред цяла българия как ти са одраскал и отлепил прага
      п.с. и модераторите не знам защо търпите подобни тъпни да се ширят из форума всяка втора тема е сълзлива и прочувствена или па е воина между индивидите .....
      Last edited by 75 turbodelta; d.m.y г., 20:34.

Comment

и аз да ви се оплача ...
        оня ден колата си седи на паркинга и един чичко си маневрира.... и с хубавата си маневра зема 3 алфи на 1 път
        нищо сериозно ма ми одра пръскалката на фаровете
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Съчувствия, градски! Вярно, че трябвало да я знаеш тая опасност, ма си е неприятно.

П.С. Ще направя официално предложение да съберем малко пари, та някои прекалено изнервени потребители да ги заведем на платена любов, та малко да се успокоят.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

ми да си бехте турили нормални неща не плочки бе
            ебати
            се некой ви крив
            кво ревеш тука?
            оди реви в рпу-то
            место да пият вода да свършят нещо
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              ми да си бехте турили нормални неща не плочки бе
              ебати
              се некой ви крив
              кво ревеш тука?
              оди реви в рпу-то
              место да пият вода да свършят нещо
              утре щели да пушат пак бати

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                утре щели да пушат пак бати
                козче ли шеу дръпнат утре?

Comment

козче ли шеу дръпнат утре?
                  ей тва ша е цирк ... най мноу да нахлуят у министреството

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                    ей тва ша е цирк ... най мноу да нахлуят у министреството
                    Много ти е смешно, а аз как ще отида на работа?
                    sigpic
                    SCUDERIA ITALIA
                    BMW 5-er
                    BMW 7-er
                    Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                      Много ти е смешно, а аз как ще отида на работа?
                      ше дръпнеш една врътка и ти

Comment

ей спамери ... оцапахте на човека темата
                        глей ко хубаво си хленчеше за прага

Comment

ше дръпнеш една врътка и ти
                          У министерството ни проверяват. Недей дава лоши съвети
                          sigpic
                          SCUDERIA ITALIA
                          BMW 5-er
                          BMW 7-er
                          Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                            У министерството ни проверяват. Недей дава лоши съвети
                            тиа па ко праиш там ве позьор

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              ..........П.С. Ще направя официално предложение да съберем малко пари, та някои прекалено изнервени потребители да ги заведем на платена любов, та малко да се успокоят.
                              къде ако нее таина ще внесеш предложението хитрецо пред клуба ли и после не се ли замисляш че въпросните напрегнати потребители имат възможността
                              да си купят любов .....обаче вие сте нежни души и не са освестяте навреме .....изнервените па предпочитат да изливат нежните си чувства връз нежните души у форума .....е такива като тебе градския ти ...дори не разбрах от кои град сте ма какво ли и значение ...то така или инак утре куките са дрогират пак

Comment

Working...
                              X