незнам за тия бмв-та, но новата цедка се държи много добре на сняг. Ние всеки ден сме офф-роуд с нея през едно поле и по едни ледове, че сега живеем в планината временно и направо ми ски шапката тая кола, дето изобщо не съм фен на марката. обаче си катери като стой та гледай. естествено тракшъните трябва да се изключат, че с тях няма шанс. Вчера и до Латето бяхме и някакви дйипове изпреварвахме......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Задно ли? Я бегай оттука...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от venci-aleks Покажи съобщениеНа 24.12.2008г. се качвах на Атолука до село Равногор, община Брацигово, горе снега беше около 25 см. на два или три завоя се получи леко недозавиване но се качих без проблем. На 26.12.2008г. при по добри условия в Хижата се обади един господни с Мерцедес, да го изтеглят, защото по неговите думи се е окопал.
И за тези които като прочетът това веднага ще почнат да плюят - нищо лично. Весели празници.
Здрасти колега,радвам се че си посетил нашия балкан природата тук е много хубава(аз съм от Брацигово),смея да твърдя че снега е повече от 25 сантиметра но коментара мие друг.Този път се поддържа от община Брацигово много добре и е имало гонини когато снегорините не са успявали да го почистят да наемат ротор.Та за почистените пътища през зимата всичко е до управата на дадено населено място.
п.с.Весело посрещане на новата година на всички.Last edited by nikotm; d.m.y г., 20:38.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеАлфи нЕма по улиците, ама хич. Особенно 156. Епа аз че почнеМ да си пишеМ како си требе нали съм селтак с БМВ, а преди тва бЕх софиянче с Алфата.
А колко пъти с табелката отгоре "У" съм виждал не е истина
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Неска пътьом към СТЗГ с жената заприказвахме за предно - задно, и й казах точно тоя случай сега.......и тя невинно вика - "Еми добре де, след като със задно не мое да изкачи тоя заледен байр, а тия с предно можели, що не земе да обърне колата и да го вземе на заден ход - нали тогава въртящите колелета ще са му отпред......"
Реших че е безмислено да влизам в обяснения че ако това се направи в багажника ще трябва да се сложат още 4-5-6стотин кила тежести, и реших че е по мъдро да кажа - "Да бре, глей как не са се сетили".......все пак бях още на 50-я километър, и не исках да ми пили мозъка чак до СТЗГ......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНеска пътьом към СТЗГ с жената заприказвахме за предно - задно, и й казах точно тоя случай сега.......и тя невинно вика - "Еми добре де, след като със задно не мое да изкачи тоя заледен байр, а тия с предно можели, що не земе да обърне колата и да го вземе на заден ход - нали тогава въртящите колелета ще са му отпред......"
Реших че е безмислено да влизам в обяснения че ако това се направи в багажника ще трябва да се сложат още 4-5-6стотин кила тежести, и реших че е по мъдро да кажа - "Да бре, глей как не са се сетили".......все пак бях още на 50-я километър, и не исках да ми пили мозъка чак до СТЗГ......Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеТия снимки и обяснения ги искам в АутоБилдAlfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Колеги, стига с тоя Ауто билд!!!!
Те в последно време, толкова смешни зпочнаха да стават.
Сега да видим новият формат, сяка седмица?????
Те през 2 седмици не спряха да си повтарят статиите, а всяка.
Защо ли имам усещането, че следващата година тотално ще се откажа от тях.
За толкоз години на читателите им стана ясно едно,
"ОТ ГОЛФУ ПО-УБАВО НЕМА"
Последния брой ни убеди тотално.
Как ли се набутах и аз с тая Алфа???????sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Тука някой каза,че никой не писал Алфата как е по баирите в сняг,ето отговора, екстра е!Миналата година ако си спомняте първия сняг,дето се задръсти магистралата и имаше бедствено положение,та в същия ден пътувах командировка,даже пуснах тема тук!През целия път от София до Варна през Русе,не съм буксувал нито един път,а между Русе и Варна няма да ви казвам какво беше,пътя не се виждаше къде е.Уточнение бях с 4 нови гуми "Тойо".Иначе относно джипките има доста опит,но зависи на кой за какво му трябва!Относно луксозните,според мен джипа е "Тойота",а за лов-риболов,"ЛАЗ",Лада Нива,"Дайхатцу Фероза",това менение от моя скромен опит!Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениес жената заприказвахме за предно - задно
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение... "Еми добре де, след като със задно не мое да изкачи тоя заледен байр, а тия с предно можели, що не земе да обърне колата и да го вземе на заден ход - нали тогава въртящите колелета ще са му отпред......Може па и да стааа работата
'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщениеТи мани майтапа, ама това съм го чувал преди доста време от 1 пич с жигула - така изкачвал баирите през зимата- на заднаМоже па и да стааа работата
Comment
-
Става - пробвал съм го, бащата има лада четворка комби, и на сняг и байр е пълна трагедия......ама веднъж на един байр на Априлци като се качихме трима на задната броня, и да видиш как рипа ладунята по байра на задна......
Ама в конкрентия случай просто нямах нерви да разправям това на жената и да обяснявам кое как и защо......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеКолеги, стига с тоя Ауто билд!!!!
Те в последно време, толкова смешни зпочнаха да стават.
Сега да видим новият формат, сяка седмица?????
Те през 2 седмици не спряха да си повтарят статиите, а всяка.
Защо ли имам усещането, че следващата година тотално ще се откажа от тях.
За толкоз години на читателите им стана ясно едно,
"ОТ ГОЛФУ ПО-УБАВО НЕМА"
Последния брой ни убеди тотално.
Как ли се набутах и аз с тая Алфа???????АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
Comment