Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся си коте!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся си коте!

Здравейте на всички, желая ви весели празници, бъдете живи и здрави!
    Та сега по същество!Решил съм да си взема едно малко сладко и пухкаво коте.Та без малко онзи ден да взема едно ротвайлерче,приятел ми го подаряваше ама след дълги размисли отказах,няма смисъл да мъча животното, просто нямам време да го разхождам и за това минах на вариант котка.
    Който има или знае някой , който да подарява малко коте да свирка.Ще съм му благодарен! Аз по принцип исках мноооого едър и пухкав котак но се оказа че тоз вид струва колкото колата ми... така че Коледа айде подарете ми коте...
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

Имаш ЛС колега
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
    Alfa Romeo 146 ti

Comment

и ти имаш ЛС
      мерси за отговора
      145, 1.6 I.E. Boxer
      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
      Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
        Здравейте на всички, желая ви весели празници, бъдете живи и здрави!
        Та сега по същество!Решил съм да си взема едно малко сладко и пухкаво коте.Та без малко онзи ден да взема едно ротвайлерче,приятел ми го подаряваше ама след дълги размисли отказах,няма смисъл да мъча животното, просто нямам време да го разхождам и за това минах на вариант котка.
        Който има или знае някой , който да подарява малко коте да свирка.Ще съм му благодарен! Аз по принцип исках мноооого едър и пухкав котак но се оказа че тоз вид струва колкото колата ми... така че Коледа айде подарете ми коте...
        Виж тук http://dog.bg/forum/index.php/board,55.0.html

Също и тукhttp://www.bezdom.info/index.php?opt...and=0&Itemid=0

Comment

пиши на Пипи или почакай тя да види темата, нейните са мнооооооого пуфффкави
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
          X