Известие

Collapse
No announcement yet.

Как българската селяния може да скапе и най-светлите празници...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как българската селяния може да скапе и най-светлите празници...

Драги съфорумци, искам да изкажа разочарованието си от българската простотия.
    Снощи излязох от вкъщи и отидох да прекарам Коледа с родителите си на вилата. Бях оставил лампите вкъщи пуснати, защото живеем на първия етаж, но преди малко като се прибрах заварих външния прозорец изкъртен и къщата обърната наопаки. Ровено е навсякъде, но за мое щастие не са открили пари и скъпоценности. Чудно как и лаптопа ми е непокътнат. Липсват чисто новите ми маратонки и едни стари работни обувки... Това не ме тревожи въобще, но цялото ми празнично настроение, а и на моите близки отиде по дяволите. Селска изява, простащина необяснима. Какво да се прави, такава ни е държавата, хората гладуват Полицаите сега правят оглед, ще взимат някакви отпечатъци, но се съмнявам да открият извършителите...жалко, че не ги засякох, щях да ги посрещна с новия си Магнум

Както и да е, крийте добре ценните си вещи, заключвайте и залоствайте всичко...запазете празничния дух!
    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

ОТВРАТИТЕЛНО и гадно е всичко това но по добрият вариант е че не си ги засякьл.Не се ядосвай колега,в дьржава без закони е така.
    0888515205

Comment

Спокойно, колега, мен ме обраха миналата година на 29-ти - СОТ, МОТ - дръжки....
      Направи си застраховка - има една за 44лв., покрива до 27'000лв. пожар и природни бетствия за апартамента, и до 3000лв. кражба на техника - общо 30'000лв.... перфекциозно
      sigpic

Comment

Ех мами....та им,и нас така ни обраха по същия начин,за такива наркомани само ,болни били незнам кво си,ако не беше жена ми едни такива лекета рибите щяха да ги ядат,но се разминаха само с по няколко счупени кости.
        TIPO 2.0 91g.
        PUNTO 1.2 04 g.
        156 1.8 TS 00g

Comment

Ужас,много неприятно'Баси народа...нямам думи!
          Направи си застраховка ,както те посъветва Кики
          На мен предната седмица някой ми открадна изтривалката пред входната вратаКолко трябва да си изпаднал,че да вземеш такова нещо..
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

На мен пък от вилата ми откраднаха спуканите кюнци на печката и четките за зъби
            Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
            Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
            Audi A4 1.9 TDI

Comment

Working...
            X