Колекционирах картинки от дъвки Турбо . Имам ... около 400 не повтарящи се . Сега нищо не колекционирам ... май .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво колекционираме
Collapse
X
-
Колекционирах ... картички,марки,монети,календарчета....хммм...доста неща през детските години,но всичко изхвълих.
Сега май не извършвам такива дейности ... може да се каже че колекционирам кучета от ценни кръвни линии...то е почти като да притежаваш елитен Арабски жребецAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
-
и ние преди години с брат ми колекционирахме кутиики от безалкохолни и бири.Не,че искам да се хваля ,но имахме точно 430 бр.Накрая няамаще вече къде да ги държим и ги дадохме на едно момче ,6-7 кашона бяха.Щура история и голяма мания ни беше.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеи ние преди години с брат ми колекционирахме кутиики от безалкохолни и бири.Не,че искам да се хваля ,но имахме точно 430 бр.Накрая няамаще вече къде да ги държим и ги дадохме на едно момче ,6-7 кашона бяха.Щура история и голяма мания ни беше.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Аз като малък събирах какво ли не,от картинки от дъвки Турбо,до кутиии от цигари-от тях имах адски много-около 1 мастербокс пълен с подредени кутии
Сега като се замисля,не събирам почти нищо,имам малко колички-3 Ферарита,2 аАлфи и 2 Фиата,и разбира се 3 фланелки на любимия отбор-Реал Мадрид-сега ще си поръчвам от Ибейо и 4-та,от сегашния сезонFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Колекционирам карти на градове. Като отида някъде, винаги гледам да си купя карта.
Comment
-
Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщениеЕто кво събирам и аз.И водка Абсолют си почнал
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщениеМаркови уискита ли?И водка Абсолют си почнал
Comment
Comment