човече ти знаеш ли че в Европа и под мишниците много хора не се бръснат, та ти там искаш. Абе нещо много активни станаха дамите, трябва повечко теми да им пускаме
Известие
Collapse
No announcement yet.
Така всички сме се появили на този свят...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pentхахахахаЕвгени прав си, виж щом се започна за раждане, родилки, бръснене тук и там веднага наскачаха
трябва и тема за фризиорски салони и маникюр да пуснем и глей какво става
Много сте предубедени ми се струва?!?!sigpic
Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200
Comment
-
Първоначално публикувано от EvgeniiMНе бе никой не е предубеден. Като си чатя с една девойка и я питам стреляла ли е с нещо, тя ми отговори - с 22-ри калибър с оптика, има интереси момичтоsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBПървоначално публикувано от EvgeniiMНе бе никой не е предубеден. Като си чатя с една девойка и я питам стреляла ли е с нещо, тя ми отговори - с 22-ри калибър с оптика, има интереси момичто
Comment
-
Първоначално публикувано от EvgeniiMПървоначално публикувано от KGBПървоначално публикувано от EvgeniiMНе бе никой не е предубеден. Като си чатя с една девойка и я питам стреляла ли е с нещо, тя ми отговори - с 22-ри калибър с оптика, има интереси момичто0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от RobertaПървоначално публикувано от pentхахахахаЕвгени прав си, виж щом се започна за раждане, родилки, бръснене тук и там веднага наскачаха
трябва и тема за фризиорски салони и маникюр да пуснем и глей какво става
Много сте предубедени ми се струва?!?!Ние така или иначе си правим каквото си искаме
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от Roberta?? ?????, ?? ??????? ?? ???? ?? ????? ?? ????????? ?????? ?? ? ?? ?????????!
???? ?? ?? ??? ?????? ??? ?? ?????????! ?????? ????? ?? ????? ?????!???? ??? ????? ?? ??????....
________
Iolite vaporizerLast edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:30.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от lendaПървоначално публикувано от RobertaПървоначално публикувано от pent?????????????? ???? ??, ??? ??? ?? ??????? ?? ???????, ???????, ???????? ??? ? ??? ??????? ?????????
?????? ? ???? ?? ?????????? ?????? ? ??????? ?? ?????? ? ???? ????? ?????
????? ??? ??????????? ?? ?? ???????!?!??? ???? ??? ????? ?? ?????? ??????? ?? ??????
________
Free drupal themesLast edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:30.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
Comment