Известие

Collapse
No announcement yet.

Тук поне сте беЗпристрастни имам питане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Пасат 1.8 турбо бил скучен и пенсионерски а? Ми аз ако мина на такъв да взема да гледам Дързост и красота?

Абе некой май си говори наизуст и затова,лично съм виждал такъв на един приятел, който на отсечките които си правим тук даде много добри времена и скорости, при атмосферния мотор не знам как е???

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
      докато земеш 156 и веднага ф сервиза да фърлиш още 3-4 бона да я постегнат временно и си ти ! послушай ги, няма да съжаляваш хахахаха
      ееее чак пак толкоз - много си черноглед - за 3-4 бона ще я стегне поне за 100 000км!
      Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
        Petko ако си наистина разумен човек, няма да си вземеш алфа , освен ако имаш доста излишни пари за харчене! вземи си нещо по издръжливо, аз съм за пасат-а , модерно изглеждаща и с голяма година кола, не прави грешка да взимаш АЛФА освен ако не е 164 , според мен тук сички са си пристрастни така, че няма смисъл да ги питаш , както виждаш секи ти каа земи алфа, грях ше имаш на оня свят ако земеш алфа да знаиш ! хах
        бах мааму,как още не са скочили отгорети бе?аз за 1 подобно самоче със споменаване на друга марка напрао ме изядоха бре.а и човека щом задава въпроса в този форум,и става въпрос за други марки,явно иска да си бие камшика от тази марка.какво лошо има в това?още нещо.алфите ще станат от класата на много други предпочитани у нас марки когато,в продължение на 100км ,колата ти/ми/им или на когото и да е,не стъпе освен по асвалт никаде другаде.докато имаме тикиви кратери по улици и пътища положението ще е такова.но да не забравяме че здравината у другите марки е в по-старите модели,вече всико се прави по 1 и съща технология.
        Last edited by galinves71; d.m.y г., 19:30.

Comment

Баце, молим те, пиши по-бавно и прочитай написаното преди да го публикуваш!
          Благодаря ти
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Баце, молим те, пиши по-бавно и прочитай написаното преди да го публикуваш!
            Благодаря ти
            ??

Comment

Първоначално публикувано от petko Покажи съобщение
              Колега,

точно това е критерия ми , колата да се кара и да не вижда ремонт поне 100.000км.
              След като се рових в нета стигнах до иЗвода, че от Тойота по Здрава кола май няма. КаЗват го колегите на Пинко от немския Авто Билд, точно те дето би трябвало да хвалят Фолксвагена.
              Алфата е супер кола но не ми се виси по СервиЗите често каЗано.
              Авенсиса се сглобява в Обединеното Кралство *частите идват от Япония*, няма такъв от Турция, там правят други модели.

.
              Понеже Авензиса е масова служебна кола, предполагам че е купуван от ТМ ауто, а имам много добър приятел от техният сервиз от когото знам със сигурност, че всички нови Тойоти които се продават в БГ се внасят от завода в Турция, с изключение на Ланд крузъра Ако колата е "нов внос", може и да е сглобявана в Англия, но вече са й разгонили фамилията по италианските, немските, холандските, белгийските или австрийски автостради
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

П.п. Вече дори чисто новите коли от шоурумовете не могат да изкарат 100000 км. безаварийно, камо ли бангия на 8 години...
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                  П.п. Вече дори чисто новите коли от шоурумовете не могат да изкарат 100000 км. безаварийно, камо ли бангия на 8 години...
                  По-добре бангия на 8+ години отколкото от шоурума .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Колега,тия пак са се опили!Зададе им прост въпрос,а се получи коледна литургия.Вземи Тойотата.Верно ще ти омръзне, но ще е защото няма да ти прави номера.Скучен автомобил.Не като моята.не ти поднася номера.Колкото за пасата Беганье му е маиката.Ако имащ свинарник ще те свържа с един Москвич
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Ако имащ свинарник ще те свържа с един Москвич
                      Свържи ме.
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Ами ела да си го вземеш!Има сантиментална стойност за мене,но си е съвсем наред.Вдига 175км/ч без проблем,или ги вдигаше преди да го паркирам.Но носи.2500 плочки от Кюстендил до Монтана-теракот.Славна машина.Сега задръства паркинга
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Дай фото да го преценя
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Абе как ще го прецениш отвънка.Предницата му е от стария модел и предните врати и съм го боядисвал с четка.Вчера ми даваха 250лв и един казан за ракия за него.Май зора беше за джантите.За Мерцедес са.Сигурно струват повече от кокошарника

Comment

....къде е Сфинска...да разреши диалемата!!!
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Бих взел пасата пред японската еднодневка.
                                sigpic Alfasud/156 1.8ex
                                156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Working...
                                X