Известие
Collapse
No announcement yet.
Каква е разликата между Fiat и Alfa Romeo
Collapse
X
-
скоро няма да има разлика и м/у фиат и опел.http://www.cross-bg.net/index.php?op...138&Itemid=138
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениескоро няма да има разлика и м/у фиат и опел.http://www.cross-bg.net/index.php?op...138&Itemid=13833 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
..брат ми кара фиат купе и баща ми му вика че е педераски автомобил...а за алфата много се кефи....карал съм на брата фиат купето...да ви кажа разлики огромни от алфата...купето е супер ниско....и имам чуството че седя на асфалта...седалката неможе да се дига нагоре....хидравликата е неква твърда...не ми харесва чесно казано....харесват ми скоростите некви плитки са...тва са разликите от пръв поглед...145 1.6 120 коня 1998 Няма идеална кола...но има само една която най много се доближава до идеала...и това е АЛФА РОМЕО sigpic
Comment
-
Аз съм доволна от моя трети Фиат(а съм само на двадесет)Категорично има разлики с Алфа Ромео, просто са автомобили с друг клас и съответно насоченост.
Най-доволна съм от факта, че Фиатите ми са били евтини за поддръжка (спрямо Алфа), и на този етап от живота ми успявам да си давам парите за "по-важни" женски неща, като например обувки, рокли и така нататъкsigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеАз съм доволна от моя трети Фиат(а съм само на двадесет)Категорично има разлики с Алфа Ромео, просто са автомобили с друг клас и съответно насоченост.
Най-доволна съм от факта, че Фиатите ми са били евтини за поддръжка (спрямо Алфа), и на този етап от живота ми успявам да си давам парите за "по-важни" женски неща, като например обувки, рокли и така нататък. Всичко е въпрос на личен избор!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеЧе то има ли разлика между фиат и алфа аз мисля че отдавна всичко е фиат пък незнам..
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от oliver Покажи съобщение..брат ми кара фиат купе и баща ми му вика че е педераски автомобил...Ти сигурно си му любимеца, познах ли? Разликата между Фиат и Алфа Ромео е същата като между Шкода и VW
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеи ние кое сме шкодата или фау ве-то ?166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеи ние кое сме шкодата или фау ве-то ?Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеЕ как, ние сме Сеат..Добре, ето ви друго сравнение - разликата между Фиат и АР е като между Мерцедес и АМG
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМоже би преди имаше известна разлика, но сега може би са почти еднакви за жалост
Я им виж новите модели и по всички списания, предавания и прочее ги хвалят, че вече не са зле.Или ако са зле защо се купуват толкова много Фиат 500 в чужбина?Не искам да се заяждам ама...
Comment
Comment