Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква е разликата между Fiat и Alfa Romeo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Разликата е много малка доза завист.Пояднявам извън протокола,на 600 гр, Кюстендилска съм
    Браво бе младеж, добре се справяш
    Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
    Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
    JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

На мен катаджията ми каза между 100 и 200лв. Глобата ми беше 50лв и 9точки.
      А за превода в банката 2лв
      Last edited by soldier; d.m.y г., 11:02.

Comment

скоро няма да има разлика и м/у фиат и опел.http://www.cross-bg.net/index.php?op...138&Itemid=138

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
          скоро няма да има разлика и м/у фиат и опел.http://www.cross-bg.net/index.php?op...138&Itemid=138
          Язък, завидния престиж на Фиат ще спадне
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

..брат ми кара фиат купе и баща ми му вика че е педераски автомобил...а за алфата много се кефи....карал съм на брата фиат купето...да ви кажа разлики огромни от алфата...купето е супер ниско....и имам чуството че седя на асфалта...седалката неможе да се дига нагоре....хидравликата е неква твърда...не ми харесва чесно казано....харесват ми скоростите некви плитки са...тва са разликите от пръв поглед...
            145 1.6 120 коня 1998 Няма идеална кола...но има само една която най много се доближава до идеала...и това е АЛФА РОМЕО sigpic

Comment

Аз съм доволна от моя трети Фиат(а съм само на двадесет) Категорично има разлики с Алфа Ромео, просто са автомобили с друг клас и съответно насоченост.
              Най-доволна съм от факта, че Фиатите ми са били евтини за поддръжка (спрямо Алфа), и на този етап от живота ми успявам да си давам парите за "по-важни" женски неща, като например обувки, рокли и така нататък
              sigpic
              Имам си количка,Жълта и добричка!
              Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
              - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
                Аз съм доволна от моя трети Фиат(а съм само на двадесет) Категорично има разлики с Алфа Ромео, просто са автомобили с друг клас и съответно насоченост.
                Най-доволна съм от факта, че Фиатите ми са били евтини за поддръжка (спрямо Алфа), и на този етап от живота ми успявам да си давам парите за "по-важни" женски неща, като например обувки, рокли и така нататък
                това е и така и не е така - всичко зависи от това за каква алфа(фиат) и какъв фиат става дума за поддръжка. Но винаги има такава . Всичко е въпрос на личен избор!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Че то има ли разлика между фиат и алфа аз мисля че отдавна всичко е фиат пък незнам.
                  Alfa romeo GTVex
                  Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                  Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                    Че то има ли разлика между фиат и алфа аз мисля че отдавна всичко е фиат пък незнам.
                    е... който си е купил от фиатената алфа е така .

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от oliver Покажи съобщение
                      ..брат ми кара фиат купе и баща ми му вика че е педераски автомобил...
                      Баща ти явно е голям ръб, моя баща ако ми каже така ще припадне на момента. Ти сигурно си му любимеца, познах ли? Разликата между Фиат и Алфа Ромео е същата като между Шкода и VW
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

и ние кое сме шкодата или фау ве-то ?
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Е как, ние сме Сеат..
                          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                          x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                            Е как, ние сме Сеат..
                            Добре, ето ви друго сравнение - разликата между Фиат и АР е като между Мерцедес и АМG
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Може би преди имаше известна разлика, но сега може би са почти еднакви за жалост
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                Може би преди имаше известна разлика, но сега може би са почти еднакви за жалост
                                Какво за жалост колега да не би Фиат да са зле ?
                                Я им виж новите модели и по всички списания, предавания и прочее ги хвалят, че вече не са зле.Или ако са зле защо се купуват толкова много Фиат 500 в чужбина?Не искам да се заяждам ама...

Comment

Working...
                                X