Тръгвам аз рано сутринта към София. Преди да тръгна проверявам дали всичко по колата е наред. Пътувам си по магистрала "Тракия" и си карам със 100-110 км/ч. Слушам си музичка и си свиркам... Наближавам Елин Пелин. Там асфалта е малко по-старичък и неравен и съответно друса малко повечко...
Изведнъж виждам нещо червено пред очите си и осъзнавам, че това е предния ми капак... Добре, че нямаше други коли около мен!
Започнах да гледам в пролуката между капака и двигателя и спрях по най-бързия начин.
Резултата е: Преден капак за смяна, амортесьори на капака, предно стъкло, кора под стъклото и таван.
Ходих при застраховател и всичко, относно ремонта е ОК, ама като знам колко време колата ми ще е в бокса, направо ми се плаче...

Радвам се поне, че на мен нищо ми няма и не са пострадали и други хора.
Изведнъж виждам нещо червено пред очите си и осъзнавам, че това е предния ми капак... Добре, че нямаше други коли около мен!
Започнах да гледам в пролуката между капака и двигателя и спрях по най-бързия начин.
Резултата е: Преден капак за смяна, амортесьори на капака, предно стъкло, кора под стъклото и таван.
Ходих при застраховател и всичко, относно ремонта е ОК, ама като знам колко време колата ми ще е в бокса, направо ми се плаче...

Радвам се поне, че на мен нищо ми няма и не са пострадали и други хора.

Comment