Известие

Collapse
No announcement yet.

Доживях и Аз - GMAT тест-че :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Доживях и Аз - GMAT тест-че :)

От няколко дни ме бъгна идеята, че е добра идея да жертвам 2 год. от живота си и иколо 20 К Ойро за MBA....,но както се досещате този филм минава през GMAT...
    Моля всеки, който го е държал този изпит или има инфо от първа ръка да го сподели...

Едва ли 5% в автофорум са чували за това. Обясни го поне да се разбере за какво става дума (и да се похвалиш). Тестове-местове мастери-бластери бизнеси-мизнеси ....
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Къде мислиш да си караш MBA?

Comment

Обяснете бре!
        145, 1.6 I.E. Boxer
        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
        Subaru Legacy 2.5

Comment

Чичко Гугъл всичко знае
          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Ше става мастер. За изпита не знам много, ама разгледай този сайт http://www.mib.edu/ Един познат го завърши това, не mba, а master in insurance and risk management, 1 година е, но после си цар! Струва си да знаеш.
            sigpicex
            147Q2
            300bhp/606nm
            Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
              Едва ли 5% в автофорум са чували за това. Обясни го поне да се разбере за какво става дума (и да се похвалиш). Тестове-местове мастери-бластери бизнеси-мизнеси ....
              MBA = Мaster of Business Administration
              Това е програма за мениджъри или хора искащи да повишат квалификацията си с трудов стаж от 2-5г (мин.) на някаква управленска позиция. В Европа тази програма се провежда на около 10 места и струва около 10 - 100 К Ойро и се обучаваш около 2 години. За приемането основен критерии е един изпит наречен GMAT - най-просто казано - математика. логика, есета на английски......
              Та въпроса ми беше дали някои вече се е явявал, как се е подготвил....
              Ако имам MBA ще ми се дигне заплатата с 300%

Comment

За първи път чувам за такъв изпит.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
                  MBA = Мaster of Business Administration
                  Това е програма за мениджъри или хора искащи да повишат квалификацията си с трудов стаж от 2-5г (мин.) на някаква управленска позиция. В Европа тази програма се провежда на около 10 места и струва около 10 - 100 К Ойро и се обучаваш около 2 години. За приемането основен критерии е един изпит наречен GMAT - най-просто казано - математика. логика, есета на английски......
                  Та въпроса ми беше дали някои вече се е явявал, как се е подготвил....
                  Ако имам MBA ще ми се дигне заплатата с 300%
                  заплатата ще ти скочи с 300% ,въпросът ми е.за каква заплата работиш сега?и след колко време ще си възвърнеш средствата от разходите по тези изспити?на 1вия не е задължително да ми отговаряш защото това е типично български въпрос.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                    заплатата ще ти скочи с 300% ,въпросът ми е.за каква заплата работиш сега?
                    2 депутатски

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                    и след колко време ще си възвърнеш средствата от разходите по тези изспити?на 1вия не е задължително да ми отговаряш защото това е типично български въпрос.
                    Payback time съм го изчислил на около 5 год.

Comment

Има книжки на много различни издателства, вземи си и седни сериозно за около месец или два (не знам колко си спомняш материята) ги мини сериозно. има ги със сигурност в ориндж-а на графа книжарницата като се качиш горе, за там се сещам сега. ако ти трябва книжка от щатите мога да ти съдействам, драсни ми лс

Comment

Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщение
                        Къде мислиш да си караш MBA?
                        Насочил съм се към Стокхолм или УСА..., а защо не и Австралия......

п.с.Все пак си мисля за Европа

Comment

Яко че имаш варианти. къде си завършил уни?

Comment

баси късметлията съм, че влизам в тия 5%

Определено МБА си заслужава, но да го изкараш в свестно уни. Ако не ти се пътува много вариантите са ти АУБГ и този в Солун. За тях специално няма да ти трябва висок резултат.

Ако искаш да станеш човек, истината определено е в САЩ!
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщение
                              Яко че имаш варианти. къде си завършил уни?
                              България - София.. преди около 4 години...

Comment

Working...
                              X